![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce nu trebuie sa credem ca anul 2012 va fi sfarsitul lumii? Pentru ca Hristos este absent din tot discursul despre sfarsitul lumii din 2012. E un sfarsit de lume fara implicarea lui Dumnezeu. Se pierde din vedere ca sfarsitul lumii va fi potrivit Scripturii la A doua venire a lui Hristos, urmata de invierea mortior si judecata universala. Mantuitorul spune: "Drept aceea, privegheati, ca nu stiti ziua, nici ceasul cand vine Fiul Omului“ (Mt. 25, 13), iar de aici reiese ca sfarsitul chipului acestei lumi poate fi si astazi. Asa ca orice crestin nu trebuie sa fie preocupat de "cand” (caci sfarsitul va veni pe neasteptate) ci de "cum” asteptam A doua venire a lui Hristos.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
pai teoretic ar fii trebuit sa fie:milenism, y2k, etc. si uite ca nu au fost false minuni, nici isterii in masa. eu personal o sa mananc niste popcorn atunci . mai vrea cineva?
|
|||
|
|||
![]()
Post și rugăciune, spovedanie permanentă, împărtășanie, multă rugăciune în particular și la biserică - astea ar trebui să fie proviziile noastre. Să folosim fim fiecare clipă cu folos, să ne îndreptăm mai mult către Dumezeu, căci vom da seama și de timp - cum l-am folosit. Trăiește în așa fel ca și cum ar trebui să mori astăzi. Lucrează în așa fel ca și cum ar trebui să trăiești veșnic! Prețuiește vremea! Ea mai scumpă decăt aurul. Adu-ți aminte de dreapta judecată a lui Dumnezeu, ca să te înspaimântezi, dar nu uita nici milostivirea Lui, ca să nu cazi în deznădejde. Doctorul ceresc nu are bolnavi de nevindecat.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dacă vom intra în 2013 cu o credință slabă, avem toate șansele să dispară de tot. Deci Doamne ajută!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca nu o ai, ti-o imprumut cand ne vedem. Vei fi extrasurprins de similitudinea celor scrise acolo cu realitatea. Si in acelasi timp vei gasi raspuns la intrebare.:)
|
||||
|
||||
![]()
Hai să spun și eu ce-o să fac pe 21. Îmi voi lua liber din vreme și voi căuta să fiu împreună sau măcar aproape de niște oameni cu credința mai tare decît a mea. Dacă acea zi va fi o încercare, dacă în acea zi vor începe falsele semne și "minuni" profețite demult și plănuite relativ recent, atunci vreau să mă întăresc reciproc în credință cu frații și surorile mele din Biserica Ortodoxă.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by ovidiu b.; 10.02.2012 at 17:33:37. |
|
||||
|
||||
![]()
Ei , Ovidiu, Ovidiu, cand vor aparea semne pe cer , menite sa-i amageasca si pe cei alesi, credinta multora se va clatina.
Sa ne rugam Domnul sa ne tina credinta curata si mintea treaza. Sa nu avem niciodata incredintarea lui Petru"Eu nu o sa te parasesc." Caci atunci cand ne redem mai puternici, atunci cadem. Chiar zilele astea m-a smerit Domnul, aratandu-mi cat de putina credinta am. Cand ma credeam tare, mi-a aratat cat de fricoasa sunt, cat de putin credincioasa.
|
||||
|
||||
![]()
Mai stiti ce nebunie a fost in 2000?
Oricum, tot acolo ajungem. Nu conteaza cand ne ducem, ci cum ne-am trait viata, cum ne ducem si ce lasam in urma. Florin Ionut, iata un articol care ar trebui sa te mai linisteasca putin: http://www.gandul.info/magazin/sfars...alipsa-9091847
Pe noi inșine și unii pe alții și toată viața noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm. Last edited by glykys; 10.02.2012 at 19:41:35. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce veti face voi cand vor veni acele vremuri de pribegie? | adelin | Despre Biserica Ortodoxa in general | 157 | 23.09.2010 16:12:48 |
Cum se face canonisirea ca sfant(a)? In ziua de azi se mai face? | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 09.01.2010 23:13:44 |
De ce 25 Decembrie? | Andie | Teologie si Stiinta | 23 | 19.01.2009 01:38:20 |
16 - 22 decembrie | laurschepsis | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 20.12.2008 04:59:41 |
|