|  |  | 
|  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Nu ai intalnit inca baiatul potrivit. Trebuie sa te rogi lui Dumnezeu si sa ai rabdare(nu este inca momentul). Si eu am avut o perioada grea cand ma simteam singur si doream sa intalnesc o fata, dar cu cat te apropii mai mult de Dumnezeu cu atat aceasta dorinta scade. Dragostea de Dumnezeu este cea mai importanta pe aceasta lume. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Eu unul ma ghidez si dupa aspect,recunosc. Nu pot nici sa stau cu o fata care imi displace si fata de care nu simt nicio atractie,si cred ca e valabil si invers. Insa ideea e ca se pot trece cu vederea si anumite "defecte" fizice,atata timp cat exista altceva care sa compenseze (un suflet mare si cald,credinta etc.). Trebuie sa simti tu acel "ceva" pentru o persoana ca sa o poti alege,in niciun caz nu te poti lua doar dupa teorie. Adica e credincioasa si gata,e buna... Nu cred ca merge asa. Sau cel putin nu in cazul meu. E adevarat si ce spui tu,dar nu tuturor le este dat,dupa cum spunea si Mantuitorul. In cazul asta Dumnezeu a binecuvantat casatoria,caci oamenii de la inceput au fost barbat si femeie,nu? | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Avantajul fetelor care nu acele calitati fizice care le fac sa placa celor mai multi dintre baieti este ca sunt scutite de vanatorii de aventuri si de cei care sunt atrasi doar de frumusetea fizica. 
				__________________ Pedepseste-ne Doamne in viata aceasta si nu in cea viitoare. * | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Forumistica Citat: 
 "Si noi am cunoscut si am crezut dragostea pe care o are Dumnezeu fata de noi. Dumnezeu este dragoste; si cine ramane in dragoste ramane in Dumnezeu, si Dumnezeu ramane in el." Ma intreb daca s-a lamurit initiatoarea topicului si daca acum poate rezolva propriile ei probleme. Din alta perspectiva, citez din cartea "Arta de a avea intotdeauna dreptate", exemplificata coplesitor pe acest forum: "A se folosi omonimia, astfel incat afirmatia sa poata fi extinsa si asupra ace or lucruri care, dincolo de raportul de omonimie propriu-zis, nu au nimic in comun cu materia in cauza; a se infirma apoi omonimul, facand risipa de argumentare, pentru a se lasa astfel impresia ca s-a infirmat afirmatia" In cazul de fata avem supozitia: intre barbat si femeie nu exista iubire adevarata. Raspunsurile au fost de genul: dar, vai, Dumnezeu ne iubeste! Fara a se observa ca se discuta de lucruri complet diferite. Dar de dragul vorbirii, cred ca se poate continua (la infinit). | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  salut,justnicol Citat: 
 daca sotul/sotia sunt alesi cu dragoste atunci sexul urmeaza natural,de fapt si de drept iar dragostea protejeaza noua familie. daca sotul/sotia sunt alesi ptr.aspect fizic atunci nu stiu daca dragostea poposeste in acea familie. dragostea se manifesta in foarte multe moduri si nu are,zic io,nici o legatura cu sexul 
				__________________ Ioan,3.16;1Corinteni,13.4-7 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Nu cred ca ai sa auzi pe nimeni marturisind ceva de genul: "desi fizicul/fatza lui/ei imi era tare antipatic(a), m-am casatorit cu el/ea pentru ca are un caracter deosebit". | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Adevarata dragoste | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 10 | 10.10.2010 10:11:25 | 
| cu dragoste si prietenie | catalin_ | Secte si culte | 20 | 21.05.2010 16:13:33 | 
| Exista mantuire, exista vindecare! | iosif | Pocainta | 3 | 07.02.2007 14:48:29 | 
|  |