![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Speram la o viata mai bune? Poate... macar pentru cei care vin din urma, tinerii.. dar slaba nadejde sa se realizeze in aceasta viata si cu acesti conducatori. Cu cine dintre cei care ies in fata sa conduca acest popor? Niciunul. Nadejdea noastra nu-i aici! Last edited by Adriana Cluj; 23.06.2012 at 11:47:55. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Astea nu-s partide, nici unii, sunt diverse gasti de smechei si hoti. Iar DD un mascarici, care vrea sa se aseze in fata unei mase de naivi, pe care-i duce de nas cu lozinci (nade). E o insulta la adresa Regelui sa-i pomenesti numele alaturi de DD, si de multi altii. Aici nu mai exista nimic bun iesit la suprafata... valorile ori s-a dat deoparte, ori au fost date deoparte, ori au plecat pe-afara. Nu mai ies intre gozuri. Aici e doar un circ continuu. Last edited by Adriana Cluj; 29.03.2012 at 23:33:16. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce e atât de înjositor pentru rege în a apărea pe OTV sau alături de DDDirect? Nu este asta senzațional? Voi aveți inoculate bârfe și pitici roșii ieșiți din flașnetă și vi se pare nepotrivit... Păi regele e smerit, iar Dan Diaconsescu la fel... deci de unde apare în voi nepotrivirea? Iar valorile alea de care vorbiți, alea nu există căci dacă ar exista ar fi cu toții de partea lui Dan Diaconsescu... în direct. Hai PPDD... nu te opri până la 52%! :)))))) Dan Diaconescu prim ministru, Dan Diaconescu președinte... dacă nu cumva se întoarce regele! Uite că i-am făcut reclamă gratuit, că nu sunt din PPDD și nicimăcar simpatizant... însă decât cu ceilalți, mai bine cu Dănuț. Last edited by vsovivi; 29.03.2012 at 18:18:07. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() 1.Dan Diaconescu prim ministru, Dan Diaconescu președinte, DD guvern, DD tot parlamentul, DD prefect, DD primar peste tot si forever, DD poporul..... a mai ramas ceva? 2. E prea putin. Eu propun 99,99% Last edited by Adriana Cluj; 29.03.2012 at 18:23:47. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dana Stan Diaconescu justițiar! Last edited by vsovivi; 29.03.2012 at 18:35:52. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by stefan florin; 29.03.2012 at 21:27:44. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și am zis că nu e nimic umilitor ca să apară regele pe OTV, căci Domnul, regele și poporul sunt una! Nu vedeți cum se luptă toți ca să-i stopeze ascensiunea fulminantă a regelui și a lui DDDirect? Vor sfârși furându-l copios în alegeri, dându-i un procent de 15% și apoi îl vor folosi în interesele lor... la USLȚNCD mă refer dirijat de serviciile din umbră și de președinții de 'onoare'... iar noi vom tăia frunzăverde la câini... că nici de mâncare nu vom mai avea nimic căci salariile tot scad emițându-se monedă cu paritate dolar-euro-liră iar salariile băieților deștept și speciali cresc mereu iar ale prostimii doar procentual, ca nouă se ne crească cu 10 lei iar lor cu 1000 lei mereu. Nu că e mișto de tot tactica asta de spoliere a salariilor populației și de mărire a discrepanțelor dintre profitorii speciali și bugetarii de rând? Știi cine a impus-o? Iliescu-Văcăroiu-Isărescu-Stolojan... și toți ceilalți juriști și avocați și procurori ce vin din comunism. Ei ne-au spoliat chiar și de sărăcia acumulată sub Ceaușescu... au venit și au spulberat toate economiile oamenilor iar apoi lor și-au dat de toate prin introducere de monedă... Ne-au tocat și ne-au distrus... iar când a venit Boc să repare situația ca să nu ajungem mai rău ca Grecia au încercat să-l dărâme de 13ori prin moțiune de cenzură și boicot parlamentar și la curtea constituțională... dar n-au reușit. Iar acum se pregătesc să vie la putere... ferească-ne Dumnezeu de buba roșie, că e mai rea decât buba neagră! Last edited by vsovivi; 30.03.2012 at 12:08:55. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 18:31:25 |
Cine are nevoie | laurschepsis | Umanitare | 2 | 24.02.2011 23:01:53 |
Cine stie? | Adriana Cluj | Generalitati | 2 | 26.08.2010 21:36:05 |
Cine stie? | KKokos | Generalitati | 2 | 02.12.2009 18:24:33 |
Eu cu cine votez? | ClaudiuT | Stiri, actualitati, anunturi | 81 | 02.08.2009 23:22:27 |
|