![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Rugaciune...si pentru ei, sa-i intoarca Dumnezeu la blandete si bunatate. Toate spre Slava Sa. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 31.03.2012 at 15:14:29. |
|
|||
|
|||
![]()
Va multumesc din suflet; m-am mai linistit! Trebuie sa incerc sa fac tot ce imi sta in putere pentru linistea familiei mele si asta doar cu ajutorul lui Dumnezeu se poate realiza; nu stiu cum am facut de am uitat de El. Imi este tare rusine!
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar oare, daca nu am tinut tot postul Pastelui as putea sa imi curat sufletul acum, inainte de marea sarbatoare? Pot sa tin post cateva zile inainte de a ma spovedi?
din Predica la Invierea Domnului de Sf. Ioan Gura de Aur "".......... Cei ce au muncit cu ravna inca din cel dintai ceas, Sa-si primeasca rasplata ce li se cuvine; Cel care a venit dupa al treilea ceas, Sa se bucure si acela de marea Sarbatoare! Si cel ce a venit dupa al saselea ceas, Sa nu se indoiasca; pentru ca nu va ramane pe dinafara! Iar cel ce a sosit in cel din urma ceas, Sa nu-i fie frica de intarzierea sa! ............ Cel ce a postit cat si cel ce nu a postit sa se bucure azi de Masa cea plina de bunatati! ............"" Ar fi bine.... Oricum parintelui ii vei marturisi toate acestea.. De fapt nu parintelui... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nu esti singura Ilinca, ca tine sunt multi, tu ai curajul s-o recunosti:
"De ceva timp, cativa ani as putea spune, sunt inchisa in intuneric. M-am imprietenit cu frustrarea, ura, incapatanarea si patima; nu vad mai departe de ele. Toate acestea m-au adus intr-un punct mort, din care nu mai pot iesi. Sunt mandra si nu vad prea departe!" Dar acest intuneric este intretinut si de suvoiul de ura arata de acele persoane catre tine; am trecut si eu printr-o expierenta aemanatoare, mi-au facut bine sa ascult conferintele Maicei Siluana Vlad: O conferință excepțională susținută de către maica Siluana - http://www.crestinortodox.ro/conferi...odern-718
|
||||
|
||||
![]()
Si dacă dna Adriana spunea de trei ori rugăciune, dacă tot o praznuim azi pe Sf. Maria egipteanca eu îndrăznesc a adăuga: de trei ori smerenie!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dumnezeu m-a lasat sa inteleg in relatia cu ceilalti, printre care si cu soacra mea, ca pacea este de patru ori mai mare decat dreptatea, asa cum spunea parintele Arsenie Papacioc. P.S. Bartolomeu Anania spunea ca atunci cand nu putem ierta pe cineva il ducem in spate. Greutatea nu este usor de suportat, iar eliberarea nu vine decat atunci cand poti ierta. O prietena imi spunea ca duhovnicul i-a spus ca atunci cand te mariti ii iei si pe socri la pachet, iar pentru ca nora sa se inteleaga cu soacra e nevoie de multa inteligenta din partea ei. Iti spun asta, pentru ca foarte des in jurul meu vad relatii tensionate intre nora si socri. Dar viata asta nu este perfecta, intotdeauna exista o pricina de suferinta, daca nu sunt socri, atunci cu siguranta poate fi altceva... Singura solutie pe viitor este sa te raportezi la ei asa cum sunt si nu cum ar trebui sa fie. Este greu... si nu ma simt in masura sa mai spun nimic in afara de: rugaciunea le rezolva pe toate. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Trei zile de intuneric | Mihnea Dragomir | Intrebari utilizatori | 20 | 27.08.2011 21:04:23 |
Urgia justitiara , cele 3 zile de intuneric | Mihai36 | Din Vechiul Testament | 7 | 22.07.2011 22:33:31 |
Vremea impacarii - Poarta definitiv inchisa | 5s5t6e7f8 | Intrebari utilizatori | 3 | 01.03.2010 00:52:06 |
Icoane Speciale Luminoase in intuneric | civt | Stiri, actualitati, anunturi | 15 | 31.08.2008 22:04:09 |
|