![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
era un banc pe care il spunea tata cu Itic de il punea rabinul sa bage animalele in casa ca sa ii demonstreze ca se poate mai rau. cam asa ceva aici. bun, deci exista o sansa sa faci o complicatie la raceala si sa dai in pneumonie. dar daca lasi sa se instaleze raceala in tine crezi ca e mai bine? Daca tot vreti lideri neschimbati de peste 20 ani , hai in Correa de Nord, sa vedeti ce dragut e acolo. In orice caz, de ce TREBUIE neaparat sa fie MAI RAU ca inainte?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pai asta e tragedia ca n-ar trebui dar experienta ne arata ca e...desi pare greu de imaginat ca poate fi mai rau decat cu Boc sau MRU. |
|
|
|||
|
|||
|
Am sa vaprezic un lucru f. trist ptr cei care credeti orbeste in viitorul guvern,care s-a instalat.Am 55 de ani si chiar daca voi fi contrazis ,sunteti liberi ca sa o faceti,ne asteapta o viata asa de grea cum nici nu visati,sau nu ati visat vreodata.Acesti oameni care vor sa ne ;;scoata din necaz;;. nu vor face altceva sa se imbogateasca si sa-si urmareasca propria lor placeri meschine.Sa dea D-zeu si Maicuta domnului sa gresesc dar o sa vedeti unde si cum vom ajunge.Sunt sigura ca nu vom trai nici pe unsfert mai bine decit pina acum ,ce o sa faca dinsii vor de vina mereu pe guvernul anterior ca sa scape de toate belele ce vor urma ,ca sa scape de noi ;prostimea;; care suntemi orbi si prosti ca acceptam ca comunistii sa vina inapoi la conducerea tarii....aveti mare grija ,ginditi-va de o suta de ori pina votati odata.....D-zeu sa ne ajute ,fiti oameni buni cu capul pe umeri si cu credinta-n D-zeu ....
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu uitati, basescu daca mai statea 6 luni cu priministru marioneta, baga tara in faliment, irecuperabil:
- vroiau sa faca reorganizarea teritoriala - dadea sigur rosia montana pt 20% - dadea tot ce prindea cuprumin, tot pt procente de nimic, ca sa isi achite el datoriile pt ca l-au ajutat americani sa ajunga la putere - apoi ar fi mers sigur facultatea de med pt maghiari - aaa si inchidea inca cateva spitale, apoi ne baga asigurarile de sanatate private pe gat, ca sa curga banutii pentru ei, si sa curga moartea pt noi. - aaa si eram sa uit, ca atunci cand si-au dat seama ca pierd guvernul, vroiau sa ia toti banii si sa ii distribuie la primarii pdl. vai de capu meu, fara pic de rusine. Zici ca traiam pe vremea unui dictator gen hitler, el calca totul in picioare, dar la radio era totul bine si frumos. Pana acum ponta mi-a placut, s-a tinut de cuvant. A oprit facultatea, opreste rosia montana, de reorganizare nu mai poate fi vorba, mai trebuiesc salariile si are votul meu, chiar daca dupa 2 ani de prefacatorie, va incepe mafia USL sa fure, dar macar 2 ani de respiro de ochii lumii si tot ne vor ajuta. PDL si Basescu NEVER.
|
||||
|
||||
|
Citat:
am avut un sentiment usor masochist, cand am aflat ca a picat guvernul. parca mi-i doream pe astia la putere. imi aduc aminte de un film (nu msi stiu numele). actiunea se desfasura in timpul campaniei electorale a unui fost presedinte american, parca Nixon ... super tare in campanie, hotarat, cu viziune ... dar expresia de la final mi-a ramas in minte. dupa ce au aflat ca au castigat, noul presedinte il intreaba pe vice presedinte: "si acum ce facem?" |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| CIA a colaborat in 1960 cu Mafia din SUA spre a asasina pe Fidel Castro | mihailt | Generalitati | 13 | 08.01.2013 13:56:35 |
| Ploaia rosie din Kerala, India | Florin-Ionut | Teologie si Stiinta | 2 | 28.06.2011 15:58:18 |
| De ce Sfintii Evanghelisti nu au cruce rosie? | Marius22 | Reguli in Biserica | 0 | 15.11.2010 18:05:16 |
| Trebuie sa terminam cu mafia din cimitire | ionut_marcel | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 20.10.2006 19:15:57 |
|
|