![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu-mi amintesc ca ei sa se raporteze la Dumnezeu... Obiceiul ca fetele lor sa fie virgine vine nu neaparat dintr-o convingere religioasa sau morala,ci mai degraba este o constrangere la care intreaga parte barbateasca trebuie sa adere! Aceasta lege nescrisa a lor le apara pe tinerele fete de a fi victimele relatiilor incestuase inainte de casatorie. O alta problema,pe mine tocmai unitarea si solidarismul lor ma supara; adica ma supara in general toti oamenii egoisti care urmaresc sa faca binele numai in familia lui,in natia lui lasandu-i pe altii pe afara. Cum se impaca aceasta tendinta avara de dragoste pt semeni cu invatatura crestina ?? Eu ca si crestina,nu apreciez valorile tribale dar asta nu inseamna ca nu am vorbit cu ei,nu am interactionat sau m-am retinut in a-i ajuta. Am avut un coleg tigan,care a sters toate pacatele facute de fratii lui.Acest baiat, de o modestie exemplara,a intrat in compania noastra sa intrebe daca nu avem nevoie de om de serviciu...Aveam nevoie de ajutor,asa ca a fost angajat si a devenit preferatul tuturor,mai ales al meu deoarece era un model de smerenie,foarte modest si accesibil,dar inzestrat cu mult umor. Nu se supara niciodata,mereu avea un zambet pe buze si era extrem de manierat cu colegele lui,incercand sa faca el lucrurile cele mai grele in locul lor. Este de la sine inteles ca Dumnezeu plateste inmiit binele cu bine,astfel ca baiatul tigan a avansat,a terminat o facultate ,are economii in cont pt viitoarea familie,toate acestea din munca cinstita - este o poveste de succes!! Pai si unde a avut el conditiile astea? Intr-o companie 100% romaneasca !!!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.evz.ro/detalii/stiri/pres...ne-982089.html
din pacate, vorbele si parerile trec,insa realitatea sumbra si daunatoare ramane !!! La adapostul cald al political-corecteness-ului tamp, promovat de tarile invingatoare in ww2, acesti tigani isi fac de cap, beneficiind de legile blande si omenia occidentala !!! Problema mare e insa ca ne fac un rau imens ca imagine, descurajandu-i pe potentialii turisti ca sa vina in Romania si,astfel, generand o paguba pib-ului romanesc, deci implicit noua ! apoi,ca romani, mereu vom fi bagati in aceeasi oala, cu tiganii, oriunde vom merge,in occident,ca turisti sau ca si muncitori !!! Deci, tiganii astia is un dezastru national, din pacate nu prea bine explicat si pus in lumina, tot din cauzele binecunoscute (pentru a nu fi invinuiti de rasism !!!) Io personal, cred ca un priocent considerabil din starea de acum il datoram tiganilor !!! Deci.. traisca tiganii care, nu pregata in orice chip si fel, sa ne traga in...jos !!! Fara acest balast tiganesc eram mult mai departe ,ca tara !!! Totusi, ce solutii am putea aplica ca tara, astfel incat sa contracaram acest efect devastator ??? Last edited by guardian knight; 19.05.2012 at 20:27:56. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Uite ca eu nu stiu. Nu e chiar asa,stai linistit. |
|
|||
|
|||
![]()
Ziceti bine cred, credeti d-voastra, nu inseamna ca si aveti dreptate. Nu v-as crede nici daca ati avea statistici la mana pentru ca si ele sunt subiective daca nu chiar mincinoase. Ori aveti asa o experienta larga cu femeile si ati dedus de la prietenele d-voastra ca 80 la suta dintre femei peste 15 nu mai sunt fecioare, ceea ce ma indoiesc, ori aveti o lumanare speciala cu care ati fost prezent ca sa vedeti ce fac unele in pat, ori nu aveti experienta de viata si va lasati inselat de mesajul mass media. Generalizarile nu sunt bune. Vreo dovada ceva?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sunt perfect de acord cu tot ce ati scris aici!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 20.05.2012 at 23:59:44. |
|
||||
|
||||
![]()
Varsta mea de 22 de ani nu e o dovada? Mai ales in ultimii ani am cunoscut atatea si atatea fete,fie simple prietene,colegele de liceu etc. Si cam stiam "dosarul" fiecareia. Nu stiu de ce negati aceste lucruri,va incapatanati sub orice forma sa le acceptati! Gata,sunt alte vremuri,nu mai e ce-a fost! E trist dar adevarat. Sunt tanar si traiesc printre tineri,ii cunosc cel mai bine si cred ca sunt cel mai in masura sa trag astfel de concluzii. Cunosc atatea fete,la la 14 ani pana la 20+ si putine sunt cele care au cat de cat ceva in cap. Nu o spun cu drag sau cu bucurie,credeti-ma,dar asta e adevarul.
Credeti ca imi arde sau as avea ceva de castigat sa scriu la misto pe aici? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar ce sunteti domnule judecator, inchizitor, sa judecati pe prietenele lor d-voastra de vorbiti de dosare? Nu cred ca lor le-ar placea ce vorbiti despre ele aici! Asta o sa fie ultima mea postare vis-a-vis de subiectul desfranarea/virginitatea femeilor pentru ca acest subiect nu are legatura cu topicul de fata, si anume tiganii. Dupa cum vad eu d-voastra va credeti superior acestor fete din moment ce vorbiti de ele asa. Imi primul rand ca nu aveti dreptul sa judecati, in al doilea rand si daca ar fi asa cum spuneti trebuie sa le dati d-voastra exemplul personal, sau daca nu va place ca sunt asa incercati sa va faceti prietene numai dintre tiganci daca sunt asa de pure cum spuneti! Sa stiti ca multe fete braveaza, se prefac adica, la presiunea prietenilor pentru a nu parea proaste pentru ca sunt virgine, spun am facut cutare si cutare lucru si de fapt nu au facut si din moment ce nu ati fost de fata sa vedeti nu puteti fii sigur de nimic. Mi se pare un subiect delicat dar. cu toate astea o sa va spun pe sleau si o sa inchei. Si daca v-ati fi culcat cu 1, 2 , 5. 10, 20 de fete din aceasta categorie de varsta ca sa puteti afima ce afirmati, lucru care nu va face cu nimic mai bun decat ele, tot nu puteti sa afirmati ca un procent atat de mare sunt cum sunt. Incercati sa ganditi dincolo de cercul d-voastra limitat, stramt, nu inseamna ca daca fetele din anturajul d-voastra sunt asa, toate fetele sunt asa. Nu cred ca cunoasteti atat de multe fete si mi se pare absurd sa extrapolati la toate fetele din tara.. |
|
|||
|
|||
![]()
Crezi..asta e ca un fel de crez religios sau se bazeaza pe evaluari directe facute asupra unui esantion reprezentativ statisitc?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iarasi cipuri si biometrice | BogdanF2 | Generalitati | 71 | 24.02.2017 07:53:45 |
Tiganii. Care este atitudinea noastra fata de ei? | romandragut | Generalitati | 291 | 20.12.2013 07:33:02 |
Tiganii, eterna plaga romaneasca !!! | guardian knight | Generalitati | 20 | 30.08.2012 23:00:28 |
Imaginea ideala a femeii laice in biserica | sophia | Tinuta in Biserica | 55 | 22.01.2012 06:11:46 |
Ganduri ...iarasi | 14carol06 | Generalitati | 1 | 06.02.2009 17:14:58 |
|