![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate pentru tine e mai interesanta astronomia, poate pentru altul este mai interesanta religia.Lupta-te pentru dreptul copilului tau de a invata astronomia in timp ce al meu invata religia. Btw vezi ca ai scris gresit optionala.Asta apropo de L-ai sau La-i . ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sah, astronomie, sport sau pur si simplu sa aiba timp liber.
|
|
|||
|
|||
![]()
-eu cred ca e foarte buna ora de religie,dar sunt de parere ca nu trebuie puse absente si note.
-intr-o tara cu o traditie ortodoxa,dupa 45 de de ani de comunism,ateism,...eu cred ca ora de religie in scoli e binevenita;daca ne gandim profund si duhovniceste rostul omului este sa-L caute pe Dumnezeu,si sa-si mantuiasca sufletul. -cate informatii nu se invata la scoala si apoi se uita (sute de formule de matematica,fizica,chimie...) sau nu ne folosesc niciodata in viata,pe cand religia,credinta ne foloseste si in viata aceasta si in cea viitoare -ce progres este acesta daca oamenii "moderni" nu mai cred in suflet ,Dumnezeu,...ci doar in materie,progresul stiintei,tehnica...toate acestea sunt trecatoare (cele materiale) iar doar sufletul e vesnic -despre stiinta sufletului se invata inca de pe vremea lui Socrate si Platon,si ei credeau in nemurirea sufletului.Ce progres a facut omenirea daca dupa 2500 de ani multi sunt atei,necredinciosi,nu vor sa auda de religie,de ora de religie in scoli...? SFANTUL SIMEON NOUL TEOLOG: filocalia 6: „Dumnezeu nu este nicăieri pentru cei ce privesc trupește, căci e nevăzut. Dar pentru cei ce înțeleg duhovnicește este pretutindeni ; căci e de față, fiind în toate și în afară de toate. El este în toate și aproape de cei ce se tem de El (Ps. LXXXIV, 10), dar mîntuirea Lui e departe de cei păcătoși (Ps. CXVIII, 155). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multi copii au ramas singuri, parintii lor fiind plecati la munca, multi copii nu arata acasa ce carti au primit la scoala, nu povestesc cu parintii lor toate amanuntele ce li se ivesc la scoala si nici nu stiu cine e sub blana de lup -ca nu li se spune la scoala deschis, acestea sunt carti de la adventisti, ori de la mormoni, ori de la nu stiu cine, ca sa stie exact ce tin in mana- sunt entuziasmati de lucrurile ""interesante"" gasite in acele brosurele despre sanatate, despre educatie, despre moralitate, despre regim alimentar, etc. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Gandeste cuteazator (Think big) –partea 1 http://vimeo.com/11233860 Ok,m-am lamurit. “Gandeste cutezator” e in genul “Fii demn!” a lui Puric , filosofeala despre viata. p.s N-am gasit partea a 2-a, ar fi fost interesant de vizionat pana la sfarsit. Oare A.S.E.F chiar crede ca copiii citesc asa ceva? Poate parintii lor ![]() Last edited by ioanna; 28.05.2012 at 18:07:01. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by osutafaraunu; 28.05.2012 at 18:29:20. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sigur , Dumnezeu stie ce face . La fel a stiut si cind a ingaduit sa cada Constantinopolul (pt. nenumaratele pacate savirsite de la conducatori pina la opincari) cind toata lumea , in frunte cu patriarhul , spera doar-doar nu va cadea . Si a fost altfel . Dumnezeu este izvorul vietii si al iubirii , dar tot el este si dreptul judecator si rareori a iertat pe cei ce i-au gresit si nu s-au pocait , deoarece iertindu-i fara pocainta , ei nu mai inteleg nimic din instrainarea lor si isi pierd sufletul !
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atentie! | sfantul_calinic | Umanitare | 11 | 14.03.2010 11:32:44 |
Adventistii neaga viata sufletului dupa moarte | Iustin32 | Secte si culte | 1872 | 20.12.2009 22:41:43 |
Misiune vs prozelitism | georgeval | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 30 | 12.10.2009 12:41:05 |
|