![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am primit de la colega de forum Mara2008 un apel la ajutor pentru doamna Bogman Margareta, user pe acest forum, care se pare ca trece printr-o perioada foarte dificila si are nevoie urgenta de ajutor.
O rog pe Mara 2008 sa vina cu amanunte, cu detalii legate de modul de contactare a doamnei Bogman Margareta (adresa, telefon). Reiese din mesaj ca doamna Bogman Margareta are o fiica bolnava si are nevoie de ajutor material: bani, pampers marimea S, probabil si altele. Mara2008 a cerut acordul dansei pentru a se apela la ajutor. Pe pagina personala a doamnei Bogman Margareta este o fotografie: fiica dansei. Rog a va abtine de la comentarii nepotrivite. Cine doreste sa ajute, sa o faca, iar cine nu, sa treaca cu vederea apelul. Acesta este mesajul: ""Imi cer iertare pentru ca indraznesc a va scrie si a va ruga sa facem ceva pentru colega noastra de forum bogman margareta care este intr-o situatie foarte grea in acest moment asa cum imi spune in mesaju ce l-am primit si cu care am vorbit la tel ,iata mesaju ei: suntem vai si amar de noi ,este foarte bolnava ,slabita si terminata ,simt ca ma sufoc de plins ,nu stiu ce va fi ,...nici nu stiu ce sa-ti spun ,parca astept sfirsitul,........of doamne ce mai urmeaza?..nu am ce sa-ti spun ptr ca nu stiu ,imi pierd mintiile ,.....nu am nici un leu nu pot sa ma duc cu ea undeva sa o ajute cineva ,sa se faca mai bine ,....???,.....,ce inseamna sa fi amarita ,fara sprijin si fara nici un leu ,.....te sarut ,te mai contactez ,nu mi-a trimis d-na aia nimic ,astept disperata ,..... Multumesc pentru intelegere Cu tot sufletul mara P.S.Daca v-am suparat sau am gresit cu acest mesaj imi cer iertare"" Iertare pentru intarziere raspuns insa mi-a fost f rau si mie ,uite aici pagina ei " http://www.crestinortodox.ro/comunit...ogmanMargareta Last edited by Adriana Cluj; 08.06.2012 at 08:34:36. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce reprezinta pentru noi acest forum? | Annyta | Generalitati | 47 | 11.02.2014 11:40:53 |
Pomelnic pentru cei adormiti de care am aflat pe acest forum...+ | LapetiteMoc | Slujba inmormantarii | 22 | 03.08.2011 03:41:54 |
rugaminte pentru crestinii de pe acest forum | petrurar | Umanitare | 17 | 21.09.2007 10:13:17 |
|