![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păi voi nu vedeți că sunt o echipă de trădători us-lași? Ponta a trădat piața universității cu toate că a luat bâte de miner pe spinare, probabil era spion securist, socru-so s-a răspopit și a devenit mare politician... Antonescu a trădat dreapta și i-a readus la putere unindu-se și susținându-i ca pe camarazii lui cei mai buni... Nu vreau să-mi reamintesc săriturile lui Geoană ca să nu mă apuce râsul... și să mor. ![]() Citat:
Citat:
Măcar Boc ne-a scăpat de Funar și de Rus și de psd-ul clujean înfiltrat în toate instituțiile... și acum a adus un tramvai modern care va lega toate satele arondate. Lasă că dacă nu-l mai vreți o să vă dea USL-ul un spital... de nebuni... de urgență... bine că măcar o să-l facă afară din oraș... sper să se interneze singuri toți USLașii acolo. Păi cine are șanse cu așa un popor care adulează și alege de 22 de ani aceiași impostori roșii: Hrebenciuc, Mazăre, Robert Negoiță, proxeneți, Vanghelie, Oprișan, Oprescu, infractori de drept comun, găinari și derbedei, Iliescu, Năstase, Georgescu, Mugurel, Rus, Nicoară, mafioți criminali... Dar nu vă neliniștiți căci Boc ortodoxul va ieși sigur... dacă nu cumva se supără Domnul pe el. Last edited by vsovivi; 08.06.2012 at 13:08:26. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 18:31:25 |
Cine are nevoie | laurschepsis | Umanitare | 2 | 24.02.2011 23:01:53 |
Cine stie? | Adriana Cluj | Generalitati | 2 | 26.08.2010 21:36:05 |
Cine stie? | KKokos | Generalitati | 2 | 02.12.2009 18:24:33 |
Eu cu cine votez? | ClaudiuT | Stiri, actualitati, anunturi | 81 | 02.08.2009 23:22:27 |
|