![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
va multumesc,....
|
|
|
|||
|
|||
|
Doamne ajuta.Sa va intareasca Dumnezeu.
Mi-a venit o idee.Ce ar fi sa ne adunam toti,cum am facut si pentru Mihaela Teodora,la rugaciune,tot asa, 40 de zile?De ajutat,s-o ajutam si concret,dar si rugandu-ne.Pe mine ma preseaza timpul si n-as putea,iertare,sa centralizez eu,sa fac eu lista.Ce spuneti,ca mai sunt doar 2 zile si se sfarseste randuiala pt Mihaela Teodora? |
|
|
|||
|
|||
|
Iti multumesc buna crestina ,este o idee buna as fi foarte bucuroasa sa faceti asa ,sa ne rugam toti ptr sanatatea ei ,D-zeu sa va dea gindul cel bun ,tuturor ,...Doamne ajuta
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ce rugaciune propuneti sa citim si de cand?
|
||||
|
||||
|
Citat:
Deasemenea,ca raspuns privat la mesajul pe care dansa mi l-a scris,i-am sugerat ca pe pagina respectiva sa insereze si contul si numarul de telefon,mail,daca este posibil,asa cum a facut-o si aici.Pentru ca cei care ar dori sa o ajute,sa stie unde pot trimite bani,pe cine sa contacteze etc. Referitor la ceea ce s-a postat mai sus si eu sunt de parere ca un ajutor social ar fi cel mai important beneficiu pe care doamna l-ar putea obtine. Pentru ca in rest,oamenii probabil vor ajuta,vor trimite niste banuti,pampersi sau eu stiu ce o mai fi necesar,insa pentru cata vreme?Asta e ceva de moment,pentru ca nimeni nu isi poate asuma pentru toata viata un asemenea ajutor si doamna se va trezi in scurt timp in aceiasi situatie in care se afla in prezent. Nu cunosc ong-urile care se ocupa de asa ceva,insa daca cineva ar avea vreo idee in acest sens,ar fi minunat daca ar putea-o indruma.
|
|||
|
|||
|
Aseara am postat un comentariu cu privire la actul solicitat,.....imi pare nespus de rau daca m-am exprimat in asa fel sa supar pe cineva ,nu a fost intentia mea asta D-zeu mi martor ,cum as putea sa gresesc fata de voi credinciosii mei cu sufletul ,bun si curat care sariti in ajutorul meu .Imi vine sa va iau in brate sa va string la piept de bucurie nu sa va jignesc .Iertati-ma daca am gresit ,fata de cineva ,a fost din disperare sau ne stiind sa ma exprim ,sunt si eu o biata femeie cu pregatire medie si cu o suferinta f mare ,.....iertati-ma daca v-am suparat pe voi binefacatorii mei,......Doamne ajuta
|
|
|
|||
|
|||
|
Parerea mea este ca e un cont IBAN in EUR, se termina cu EU01...
|
|
|
|||
|
|||
|
myself... vezi ca ti-ai blocat primirea mp
|
|
|
|||
|
|||
|
este un caz real ,frati si surori intru hristos!
|
|
|
|||
|
|||
|
Tare frumos va multumesc ,ptr. sfatul dv-stra ,si sunt sigura de cele spuse de dv-stra ,dar deocamdata nu pot sa aplic acest ratament pina ce ea nu are voie sa fie alimentata natural si nu poate sa minince ,ea primeste perfuzii deocamdata ,asa este alimentata si tratata ,Daca o sa ne recuperam in asa fel sa putem face ceeace ati recomandat vom face cu siguranta.,daca ne va fi permis de medicul care si-a luat raspunderea ca o salveaza ,atunci cind altii au refuzat sa o faca.Multumesc .......Doamne ajuta
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce reprezinta pentru noi acest forum? | Annyta | Generalitati | 47 | 11.02.2014 12:40:53 |
| Pomelnic pentru cei adormiti de care am aflat pe acest forum...+ | LapetiteMoc | Slujba inmormantarii | 22 | 03.08.2011 04:41:54 |
| rugaminte pentru crestinii de pe acest forum | petrurar | Umanitare | 17 | 21.09.2007 11:13:17 |
|
|