![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu e foarte surprinzator ca nu gasesti prea multe referinte respectabile despre acesti medici care promoveaza isteria anti-vaccinuri. In general, ei fac parte din niste organizatii/fundatii de factura religioasa si sunt in afara lumii medicale normale.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
P.S.: vor sa scoata si niste bani.
|
|||
|
|||
![]()
Homeopatii de ex., care in urma campaniilor antivacciniste, vand ei ceea ce chipurile ar trebui sa fie o alternativa, asa numite "vaccinuri homeopatice".
Care sunt vaccinuri doar cu numele (ca si restul "tratamentelor" homeopatice care sunt apa chioara), pentru ca insasi conceptul de vaccin nu exista in homeopatie. Asa si respectivul individ, homeopat fiind, s-a gandit ca si-ar putea face propria clientela defaimand medicina clasica, astfel incat naivii sa dea buzna la el pana la urma, in cautarea alternativelor. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Pe masura ce bebelusii sunt vaccinati cu vaccinuri compuse, apar si efecte secundare pe masura.
http://viataverdeviu.ro/nou-studiu-b...zare-si-deces/ Alin, ma astept sa replici iar. Uneori chiar ma intreb: nu cumva ai contract cu vreo firma producatoare?
|
||||
|
||||
![]()
Neurologic adverse events following vaccination
Sienkiewicz D.*,Kułak W., Okurowska-Zawada B., Paszko-Patej G. Department of Pediatric Rehabilitation of the Medical University of Bialystok, Poland http://progress.umb.edu.pl/sites/pro...es/129-141.pdf
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca da, cam cat si ce ai priceput din el?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si apropo, "firmele producatoare" ar castiga mult mai mult tratand consecintele epidemiilor decat prevenindu-le.
|
||||
|
||||
![]()
Cîștigă mult mai mult dacă și „previn„, și „tratează”.
|
|||
|
|||
![]()
La modul concret si la obiect, asta inseamna...?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfinți catolici ai secolului al XX-lea. | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 6 | 15.12.2011 17:54:46 |
666 confuzia secolului | andreicozia | Generalitati | 250 | 04.04.2011 23:51:50 |
Vaccinarea are efecte negative | Iustin32 | Generalitati | 113 | 23.01.2011 16:21:40 |
Pericolul nestiut al vaccinurilor | Iustin32 | Generalitati | 65 | 29.12.2009 22:23:12 |
problema medicala | mathly24 | Generalitati | 8 | 25.09.2007 17:33:38 |
|