![]() |
![]() |
|
|
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Pentru ei, acele puncte "neesentiale" sunt motive sa-ti considere gruparea ta crestina "lepadata" de la adevar. Citat:
Pentru ei toti cei care nu impartasesc "solia adventista" sunt considerati ca facand parte din "Babilon". Desigur, ca sa fie draguti, nu exclud ca Dumnezeu sa-ti ofere mantuirea, chiar in ignoranta in care te afli, dar categoric nu-ti pot recunoaste statutul de crestin aflat in posesia ultimelor revelatii a lui Dumnezeu. Adica..esti putin mai mult pe langa calea mantuirii. Daca nu e asa, dl. 'Osutu' poate sa aduca precizarile de rigoare. Citat:
Deci poti sa accepti ca la tine nu este adevarul, cum spun respectivii? Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Ca sa intelegi, uita-te pe forum: 99, om invatat, crede ca eu sunt cumva in urma cu cunoasterea, ca inca nu mi s-a descoperit totul. Eu, la randul meu, zic ca am trecut deja de stadiul in care e el, asa ca ma consider inainte. El se uita cu ingaduinta la mine, eu asemenea la el. Amandoi gandim ca celalalt e un frate mai mic. :) Dar nu sar la gatul omului strigand: "Huo, ereticul!" Ma bucur ca a aflat cum se capata mantuirea si se straduieste sa nu se abata de la ea si trec peste faptul ca inca nu a ajuns la aceeasi cunoastere cu mine. De fapt, nestiinta nu a fost niciodata motiv de razboi. Imi dau seama insa ca pentru un ortodox fundamentalist asta este greu de inteles. Biserica inseamna oameni. ![]() De vina? Pentru ce? Nu m-am gandit sa caut cuiva vina. Insa Biserica poate face diferenta, daca vrea.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|