![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Dragos, ce transmite drona, ca e vreo legatura intre invataturi eretice sambetiste si fagaduinte Dumnezeiesti?! Pai mai degraba pot tine un curs despre legatura intre flatulenta de colembola si proportia gazelor rare pe Jupiter. Cu multa placere, mai ales ca pana si cele enumerate pot avea o legatura logica, sa zicem, dar sus-numitele erezii cu ce a zis Dumnezeu...absolut nici una!!!
Cumetre, las-o balta. Wtf, voi nu aveti simtul ala, zis al proportiilor, sau cum s-o fi chemand, care iti spune, fara cuvinte, uneori chiar fara expresii faciale, cand esti "binevenit" sau, dimpotriva "hai, valea" dintr-o grupare umana? Tu ai obiceiul sa mergi la conferinte, petreceri, discutii, etc. neinvitat?!! Pricepi, sau teba sa invat Assembler, Pascal si Khitana ca sa iti explic?! Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 19.10.2012 at 16:25:54. |
|
|
||||
|
||||
|
Eu zic să începi a învăța!
|
|||
|
|||
|
Assembler si altele de fel, da. Chiar am nevoie, caci la programare sunt slab.
Limba Khitana e moarta demult, iar in limba de lemn mort adventa nu as vorbi nici beat.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dati-mi voie sa anticipez: nu veti avea curajul sa aduceti in discutie fagaduintele Dumnezeiesti de teama sa nu se afle ca se bata cap in cap cu fagaduintele bisericesti (aici intrand si fagaduintele bisericii din care faceti parte dvs.). Ce ziceti? Lasam palavrageala asta emfatica si trecem la lucruri adevarate? Am nimerit intr-o grupare umana? Pai, de ce nu va comportati ca niste oameni. Eu am intrat si nu mi-am depasit patratica ("secte si culte"). Nu credeti ca ar trebui sa ma primiti cu flori (virtuale) si urari de bun venit, cum fac niste oameni adevarati? |
|
|
||||
|
||||
|
Florile de mină-s bune?
|
|||
|
|||
|
Ai fi vreun profet nou!
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu crezi ca despre tema asta se poate "flecari" fara cap si coada si la un mod dincolo de limita sensibilului "una bucata mie ani"? Ba ne mai si putem "inflacara" asemenea penticostalilor si cine mai stie in ce transa putem ajunge.
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
:)
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Saracii! Pentru ei timpul de acum pana la sfarsit se scurge intr-o asteptare fada si furibunda, plina de scenarii si imaginatiei auoindusa. Iti dai seama prin ce cosmar trec?
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 21:20:53 |
| Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 08:01:32 |
|
|