Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.12.2012, 16:57:39
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ekaterina Vezi mesajul
Miha-anca, Basescu a reusit sa jigneasca in cel mai urat mod toate categoriile profesionale din tara. Nu are rost sa enumar, incepand de la medici, profesori pana la omul simplu. Se vede ca a mintit si minte in faptul ca nu a facut nimic pentru tara, pentru oameni. Daca ne uitam la promisiuni, toate au ramas undeva in trecut, intr-o campanie pentru oamenii naivi. Nu spun ca cei care vor veni sunt mai buni, sunt doar mai diplomati, sunt convinsa ca o vom duce mult mai greu. In tara asta politicienilor nu le mai pasa de oameni, de tara, nu mai sunt interesati sa faca ceva. Am ajuns sa-l consideram pe Ceausescu un mare om de stat pentru cate a facut. Vai de noi, fiecare se gandeste cum sa plece din tara. Am ajuns de plans. Tara bogat si frumoasa, pacat de ea.
Exact pentru aceste lucruri nu imi place de Basescu. Dar trebuie sa acceptam ca a luptat, in ultima vreme cel putin, pentru respectarea Constitutiei, a justitiei si pentru separatia Puterilor din Stat.
Ori tocmai asta e, ca USL-ul nu are de gand sa respecte nimic. Nu sunt mai diplomati, ci sunt de-a dreptul minicnosi pe fata.
Si, da. Pacat de Romania, ca a nimerit pe mana unor neaveniti, cu ajutorul votului dumneavoastra, a romanilor din tara. Sa nu va mai plangeti, daca nu va fi bine.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 17:03:12
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
E
Ori tocmai asta e, ca USL-ul nu are de gand sa respecte nimic. Nu sunt mai diplomati, ci sunt de-a dreptul minicnosi pe fata.
Si, da. Pacat de Romania, ca a nimerit pe mana unor neaveniti, cu ajutorul votului dumneavoastra, a romanilor din tara. Sa nu va mai plangeti, daca nu va fi bine.
Si aici ai dreptate .
Din pacate nu exista alternativa
O sa vedem ce va mai fi
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 17:03:40
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
Dar trebuie sa acceptam ca a luptat, in ultima vreme cel putin, pentru respectarea Constitutiei, a justitiei si pentru separatia Puterilor din Stat.
A luptat sa-si apere scaunul prezidential, facandu-si campanie pe seama "constitutiei".

Citat:
Sa speram ca romanii de afara nu vor mai putea vota, pentru ca cei din tara suporta consecintele, nu romanul din Suedia, deci votul celor din tara sa conteze si sa-l responsabilizeze pe om.
Citat:
Anita:Din pacate nu exista alternativa
Tocmai asta e, iar atunci cand n-ai alternative, macar ii sanctionezi pe cei care au gresit, sa nu creada ca suntem chiar indiferenti.

Last edited by ioanna; 13.12.2012 at 17:09:07.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 18:07:37
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ekaterina Vezi mesajul
Miha-anca, Basescu a reusit sa jigneasca in cel mai urat mod toate categoriile profesionale din tara. Nu are rost sa enumar, incepand de la medici, profesori pana la omul simplu. Se vede ca a mintit si minte in faptul ca nu a facut nimic pentru tara, pentru oameni. Daca ne uitam la promisiuni, toate au ramas undeva in trecut, intr-o campanie pentru oamenii naivi. Nu spun ca cei care vor veni sunt mai buni, sunt doar mai diplomati, sunt convinsa ca o vom duce mult mai greu. In tara asta politicienilor nu le mai pasa de oameni, de tara, nu mai sunt interesati sa faca ceva. Am ajuns sa-l consideram pe Ceausescu un mare om de stat pentru cate a facut. Vai de noi, fiecare se gandeste cum sa plece din tara. Am ajuns de plans. Tara bogat si frumoasa, pacat de ea.
de plagiatorul prim ministru Ponta ai auzit? El nu ne-a facut de rusine IN TOATA lumea? Cum crezi ca sunt vazuti in strainatate romanii care si-au facut un doctorat pe bune?
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 19:09:05
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
de plagiatorul prim ministru Ponta ai auzit? El nu ne-a facut de rusine IN TOATA lumea? Cum crezi ca sunt vazuti in strainatate romanii care si-au facut un doctorat pe bune?
Eu cred ca toti politicienii sau majoritatea au luat diploma pe bani dar l-au gasit doar pe Ponta de fazan.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 15:56:45
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Personal nu cred in corectitudinea sa, atata timp cat fiica (si altii) fac ilegalitati sub obladuirea sa, cred ca e vorba strict de orgoliul sau, de aceea a jucat tare pe cartea constitutiei, pentru a se apara si a nu fi destituit, nu pentru ca e el un om super corect si ca-l doare nerespectarea legilor.
Care ar fi aceste ilegalitati?
Nu crezi ca Constitutia trebuie respectata sau crezi ca e doar un moft?
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 15:57:37
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu crezi ca Constitutia trebuie respectata sau crezi ca e doar un moft?
Constitutia trebuie respectata mereu, nu doar atunci cand nu-i convine unei parti ca cealalta parte o incalca, insa n-au nimic impotriva cand abuzul e de partea lor.

Citat:
Am impresia ca si dna Udrea s-a mai trezit, dar ramane sa vedem daca e asa.
Dna Udrea propunea azi dizolvarea parlamentului, ca-s cica prea multi. Anul trecut dna Udrea sustinea aceasta lege electorala, cu algoritmul asta ciudat de repartizare si marire a nr. de parlamentari. Eu as sfatui-o sa renunte la locul ei din Parlament, daca tot a intrat de pe locul 2 si astfel vor fi mai putini parlamentari.

Last edited by ioanna; 13.12.2012 at 16:06:59.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 17:32:35
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Dna Udrea propunea azi dizolvarea parlamentului, ca-s cica prea multi. Anul trecut dna Udrea sustinea aceasta lege electorala, cu algoritmul asta ciudat de repartizare si marire a nr. de parlamentari. Eu as sfatui-o sa renunte la locul ei din Parlament, daca tot a intrat de pe locul 2 si astfel vor fi mai putini parlamentari.
Ideea cu acesata lege electorala era tocmai sa se evite ca un singur partid sau uniune sa fie reprezentata in Parlament, pentru a asigura ca si opozitia sa fie prezenta, lucru absolut necesar.
Daca o lege se dovedeste ca nu e buna, trebuie modificata.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 17:35:29
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Ideea cu acesata lege electorala era tocmai sa se evite ca un singur partid sau uniune sa fie reprezentata in Parlament, pentru a asigura ca si opozitia sa fie prezenta, lucru absolut necesar.
Ca la noi la nimenea :) Basescu ne-a demonstrat ca nu conteaza opozitia, nici macar Parlamentul, el singur a guvernat prin intermediul lui Boc (de Boc mi-a parut sincer rau, ca-i om de treaba) si a guvernului sau, prin ordonante de urgenta. Cand Basescu si-a incordat muschii si a spus guvernului "treceti peste Parlament, dati o OG", rapid s-a executat, chiar daca unele dintre ele au fost neconstitutionale. Cand alt guvern le-a copiat stilul in vara, rapid s-a plans Basescu la Bruxelles, pe principiul "hotii striga hotii" si i s-a trezit brusc interesul pentru respectarea Constitutiei.

De aceea doamna Anca, eu nu va impartaseac opinia legata de Basescu vis a vis de lupta sa pentru respectarea Constitutiei, pe care o consider strict interes personal.

Last edited by ioanna; 13.12.2012 at 17:52:08.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 14:29:01
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Crezi sincer ca Basescu e interesat de respectarea Constitutiei in general sau e doar orgoliu personal? ( cand se pune in discutie scaunul sau, atunci rapid joaca cartea constitutiei, pentru ca nu suporta gandul de a fi "invins").
Idei preconcepute! Incercati sa ascultati ceea ce spune, si lasati ceea ce presupuneti.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dilema luciamanta Pocainta 7 09.04.2012 20:57:46
Dilema Azzuurra Generalitati 32 06.10.2011 14:10:28
dilema Mirela0110 Generalitati 26 07.06.2011 14:42:08
Dilema Adriana-Simona Biserica Romano-Catolica 11 24.01.2011 15:01:19
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova mihailt Generalitati 2 29.11.2010 17:44:29