![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu ocservi?...... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Insa din pacate se pare ca trebuie sa asteptam aratarea Lui, dupa cum spune Pavel : "8. De acum mi s-a gătit cununa dreptății, pe care Domnul îmi va da-o în ziua aceea, El, Dreptul Judecător, și nu numai mie, ci și tuturor celor ce au iubit arătarea Lui." Mi-a placut spiritul dvs de observatie si m-a bucurat, aveti momente cand iesiti din doctrina si pasiti in revelatie. In aceste conditii o sa aveti un sfarsit de veac amar in pantece dar dulce in "cantece"... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnul Hristos si numai El ma poarta si ma va aseza acolo unde hotaraste. AMIN+ |
|
|||
|
|||
![]()
Vestea bună este că viața veșnică e chiar aici și acum. Sau împărăția cerurilor, aceea în care Împărat este Hristos. Ea începe cu botezul și se continuă în veșnicie. Însă de acum trebuie să înviem.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Și aceasta este viața veșnică: Să Te cunoască pe Tine, singurul Dumnezeu adevărat, și pe Iisus Hristos pe Care L-ai trimis." Aici era vorba despre nemurirea sufletului, atentie la confuzii si mai lucreaza la corelatii.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si daca este asa de ce mai este nevoie sa il cunoasca pe Iisus ca sa aiba viata vesnica , din moment ce el este nemuritor? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Diavolul este nemuritor? Da. Este fericit? Nu.
|
||||
|
||||
![]()
Buna intrebare...
|
|
||||
|
||||
![]()
ca sa nu ajunga in Iad.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si nu vad la ce te-ar ajuta. Textul ala e o fantezie stiintifica, sunt sigur ca n-ai inteles mare lucru din el, la ce ti-ar folosi in definitiv?