![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Nici patricia nu era ce zicea că e. Dar sunteți (99%) aceeași persoană.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau din fiecare cate ceva.. In nici un caz de forum - care evident nu i-a ajutat nici prima data ca a venit cu aceleasi faze inapoi si probabil nu degeaba a fost banata. Stau si ma tot minunez citind risipa de eruditie de pe topicul asta si celalat.. Vorba aia cu piatra si "inteleptii" se pare ca este cat se poate de adevarata. Mai au si ateii dreptate cand iau crestinii la misto pentru calitatea discernamantului (nu ca ei ar fi mai breji ba chiar dimpotriva).
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 09.02.2013 at 12:18:12. |
|
|||
|
|||
![]()
Un raspuns dat cuiva care, poate, de fapt nu il cauta are folosul lui.
I-ar putea ajuta pe altii, care nu au formulat intrebarea dar care, citind topicul, pot descoperi ca o aveau deja in ei, inmugurita. Intrebarea e un prilej care poate duce si la lucruri bune. Cu atat mai mult, poate, efortul (bucuria, datoria etc.) de a raspunde. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
I. Sunteti patricia2006. 1. Nu este o singura persoana care crede asta; 2. Aveti acelasi stil; 3. Aveti acelasi probleme existentiale: nu ma pot ruga, la cine sa ma rog, am probleme cu sotul, Maica Domnului-Sf Nectarie, Sf Parascheva...; 4. Va contraziceti in postari (L-am descoperit pe Dumnezeu, nu ma pot ruga, sunt implinita, am probleme, mi-e bine, mi-e rau); 5. Initiati muuuulte topicuri. Si e doar inceputul; 6. Patricia2006a luat o pauza ca poate uita lumea, dar s-a intors. II. Sfatul pentru indreptarea duhovniceasca se cauta la biserica si la duhovnic. Dupa cum bine se poate observa, aici pe forum, nu toata lumea este teolog, dar toti isi dau cu parerea (si nu ma exclud pe mine si nu spun ca am dreptate in tot ce zic). III.La cei care au nevoie de ajutor specializat de natura psihologica-psihiatrica, cam care credeti ca este procentajul de acceptare al problemei? Faptul ca va contraziceti (daca nu sunteti troll si atunci explicatia este alta) in postari si starile se schimba frecvent, nu vi se pare ca ar reprezenta semnele unei probleme?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|