![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Totusi, ca medicamente sunt Spovedania, Maslul, etc. In cazul unui pacat dimpotriva, este oprit acela de la Impartasanie. Face mai intai pocaita si canon, abia apoi e primit la Impartasanie, cu conditia sa vrea sa nu mai faca pacatul. Impartasania e singura Taina in care primim pe Hristos, la restul Tainelor primim har.
|
|
||||
|
||||
![]()
Trebuie să subliniez ideea de mai jos:
”Practica duhovnicească arată că o persoană care se împărtășește câteva săptămâni la rând cu o singură spovedanie este mai atentă la viața sa duhovnicească, decât cea care este chemată să se spovedească înainte de fiecare împărtășire.” Așa este. Cine nu crede să încerce, dacă are aprobare de la duhovnic.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
O chestie nu inteleg, ii e prea peste mana sa se spovedeasca de fiecare data, avand duhovnic la sute de km, sau de ce ar trebui sa mearga pe directia asta?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
N-o să găsim mulți care practică împărtășania deasă. Poate în străinătate sau în rîndul clericilor. Putem deschide un sondaj pe tema asta, dar nu știu cine va participa... Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
![]()
De ce nu s-ar putea?