![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
exista oare un psiholog, sau psihanalist competent,capabil sa emita o ipoteza plauzibila si coerenta !!!
Ma gandesc ,ca totdeuna unde exzista o exagerare desantata, e si ceva dubios la mijloc !!! Ce parere aveti ??? |
|
||||
|
||||
![]()
trebuie sa corectez, si sa spun ca e vorba doar de unele femei, si nu de toate, deci rog sa fiu scuzat de generalizarea pripita !!!
multumesc ! |
|
|||
|
|||
![]()
Femeile sunt mai miloase in general, in plus acestea din cazul d-voastra sunt multe cu probleme mentale, singure si necasatorite.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Că nu vrea mușchiu vostru. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bineinteles NU TOATE femeile singure, fara copii sau sot, sunt asa. Doar... majoritatea... |
|
|||
|
|||
![]()
O mie de vorbe nu rezolva nimic .
Last edited by b.mihaela; 05.09.2013 at 22:55:12. |
|
|||
|
|||
![]()
Iar e de vina bunica, sau copilul ca s-a dus unde nu trebuie. In tarile civilizate se eutanasiaza, nu li se dau drumul, ai inteles gresit. Cei care sunt gasiti agresivi sunt eutanasiati imediat, ceilalti sunt pastrati pentru a fi adoptati o perioada, apoi sunt si ei eutanasiati. Depinde de adapost, unele din fonduri private ii pastreaza mai mult. Dar in niciun caz nu sunt dati pe strazi, unde ai vazut caini pe strazi?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Din ce cauza ? |
|
||||
|
||||
![]()
Nare copi domle.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
* Câinii nu au ce căuta pe stradă. Și cu asta, basta. Nici bunica, nici copilul nu sunt de vină. Parcul este al oamenilor, nu al câinilor. Copiii sunt mici și le place să alerge, să exploreze. Ce, tu când erai mica nu te jucai singură pe afară, fără părinți? Nu erau înainte șatre de copii în fața blocului și prin părculețe? Chiar așa am ajuns, să legăm copilul de noi și să fim mereu stresați ptr. a nu fi atacați de niște câini sălbatici? Câinele nu este mai valoros decât un om. Nu se poate pune egal intre om și câine. |
|