![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Și cum ai ajuns tu la concluziile astea?
|
|
|||
|
|||
![]()
Si eu as vrea sa stiu, nu ca as avea o parere mult diferita dar cred ca e bine sa existe niste argumente.
Eu la randul meu le-am expus la momentul respectiv.
|
|||
|
|||
![]()
Le aștept cu interes.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu știu la celelalte, dar la mitocănie confirm. La o întrebare simplă pe care i-am pus-o pe FB m-a trimis să-mi iau medicamentele.
|
|||
|
|||
![]()
Te rog postează un link. Sunt foarte curios.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu stau să caut acum prin postările de pe FB pentru că-i greoi. Era pe la începutul lunii februarie și, rememorând, mi-a zis ceva (aproximativ) că-mi răspunde după ce-i aduc nu-ș' ce certificat semnat de duhovnic.
|
|||
|
|||
![]()
Astăzi, am aflat mai multe despre Capsali de la un prieten care îl cunoaște personal. Omul e pe treaba lui, are duhovnic, merge regulat în Sf Munte, e prieten cu Virgiliu Gheorghe etc. Probabil că argumentele astea nu conving, dar m-am lămurit încă o dată cât de ușor putem greși în a ne da cu părerea despre cineva pe care l-am cunoscut virtual. Nu este omul perfect, o fi având și el bubele lui, dar vreau să mi-l arătați și mie pe cel care nu are nimic de reproșat.
Last edited by ovidiu b.; 18.03.2014 at 00:09:19. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tipul intr-adevar e un mare mitocan daca il calci cat de putin pe bombeu. Daca a facut-o si public, intr-un mediu prin care asteapta sa promoveze social/politic e si prost gramada. Apropo, care era intrebarea?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si atunci ce ne facem cu afirmatiile gratuite ale unora de pe aici? Cand e vorba sa aduca argumente... nu le mai au... ca de ex: Citat:
|
|