Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.03.2014, 21:59:00
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Sperjurul, mitocania, impostura... cam astea sunt si la "ortodoxul" Capsali.
Și cum ai ajuns tu la concluziile astea?
Reply With Quote
Vechi 16.03.2014, 23:03:47
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Si eu as vrea sa stiu, nu ca as avea o parere mult diferita dar cred ca e bine sa existe niste argumente.

Eu la randul meu le-am expus la momentul respectiv.
Vechi 17.03.2014, 00:45:59
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Si eu as vrea sa stiu, nu ca as avea o parere mult diferita dar cred ca e bine sa existe niste argumente.
Le aștept cu interes.
Reply With Quote
Vechi 16.03.2014, 23:04:24
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Nu știu la celelalte, dar la mitocănie confirm. La o întrebare simplă pe care i-am pus-o pe FB m-a trimis să-mi iau medicamentele.
Reply With Quote
Vechi 17.03.2014, 00:43:58
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Nu știu la celelalte, dar la mitocănie confirm. La o întrebare simplă pe care i-am pus-o pe FB m-a trimis să-mi iau medicamentele.
Te rog postează un link. Sunt foarte curios.
Reply With Quote
Vechi 17.03.2014, 06:50:21
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Te rog postează un link. Sunt foarte curios.
Nu stau să caut acum prin postările de pe FB pentru că-i greoi. Era pe la începutul lunii februarie și, rememorând, mi-a zis ceva (aproximativ) că-mi răspunde după ce-i aduc nu-ș' ce certificat semnat de duhovnic.
Reply With Quote
Vechi 17.03.2014, 21:18:02
ovidiu b.
Guest

Implicit

Astăzi, am aflat mai multe despre Capsali de la un prieten care îl cunoaște personal. Omul e pe treaba lui, are duhovnic, merge regulat în Sf Munte, e prieten cu Virgiliu Gheorghe etc. Probabil că argumentele astea nu conving, dar m-am lămurit încă o dată cât de ușor putem greși în a ne da cu părerea despre cineva pe care l-am cunoscut virtual. Nu este omul perfect, o fi având și el bubele lui, dar vreau să mi-l arătați și mie pe cel care nu are nimic de reproșat.

Last edited by ovidiu b.; 18.03.2014 at 00:09:19.
Reply With Quote
Vechi 18.03.2014, 11:57:32
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Nu stau să caut acum prin postările de pe FB pentru că-i greoi. Era pe la începutul lunii februarie și, rememorând, mi-a zis ceva (aproximativ) că-mi răspunde după ce-i aduc nu-ș' ce certificat semnat de duhovnic.
Nu ma mir absolut deloc.
Tipul intr-adevar e un mare mitocan daca il calci cat de putin pe bombeu.

Daca a facut-o si public, intr-un mediu prin care asteapta sa promoveze social/politic e si prost gramada.

Apropo, care era intrebarea?
Vechi 19.03.2014, 00:12:45
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Astăzi, am aflat mai multe despre Capsali de la un prieten care îl cunoaște personal. Omul e pe treaba lui, are duhovnic, merge regulat în Sf Munte, e prieten cu Virgiliu Gheorghe etc. Probabil că argumentele astea nu conving, dar m-am lămurit încă o dată cât de ușor putem greși în a ne da cu părerea despre cineva pe care l-am cunoscut virtual. Nu este omul perfect, o fi având și el bubele lui, dar vreau să mi-l arătați și mie pe cel care nu are nimic de reproșat.
Multumim, ovidiu b, pentru aceste rânduri. Am citit si eu unele lucruri despre Capsali si pare om de isprava.
Si atunci ce ne facem cu afirmatiile gratuite ale unora de pe aici? Cand e vorba sa aduca argumente... nu le mai au... ca de ex:

Citat:
Ar fi bine sa scriem mai cu simt de raspundere si sa nu jignim persoanele publice in mod gratuit, adica nemeritat.
Citat:
Reply With Quote
Răspunde