![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Puteai sa-ti pui singur intrebarea asta vazand la ce ora ai deschis threadul respectiv despre aceasta cantareata,adica in Sambata Mare la 11:27 PM cand toate bisericile crestine din lume incep Slujba de Inviere a Mantuitorului. Adica exact in ziua si la ora cand toate celelalte vin pe planul secund al existentei. __________________
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
||||
|
||||
|
Vezi că ai o problemă cu interpretarea orei postărilor. Treci pe fusul RO.
|
||||
|
||||
|
Chiar mai rau. Cu asta isi piedea vremea in timpul Liturghiei din noaptea de Inviere.
|
|||
|
|||
|
Citat:
a nu se interpreta greșit... dacă nu am mers în noaptea de Înviere la Biserică nu văd ce crimă am făcut?... |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Deja ai inceput sa lucrezi la alibi: ca 80 % din cei ce merg la Sf Liturgie nu se folosesc de darurile ei. Poate ca ai dreptate. Dar stii cati din cei care nu merg la Liturghie se folosesc de darurile ei? 0%. Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
|
Ai refuzat sa te intalnesti cu Hristos...
|
|
|