![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce poti face ca "om din multime" ca sa fie bine in tara ta?!
cred ca cel mai important este pentru un om din multime sa incerce sa indrepte lucrurile, sa persevereze fara scandal, dat din coate si ranit oamenii (cel putin nu cu intentie). daca spunem ca nu se pot indrepta lucrurile, ca asta e Romania, nu se va schimba nimic referitor la aspectul financiar...am aceleasi nemultumiri ...nu stiu daca am sa le rezolv in viitor sau am sa stau si mai prost financiar...stiu doar ca imi pare rau si de cei care s-au obisnuit sa aiba ceva de-a gata si sunt plictisiti de ce au...nu apreciaza job-ul si nu incearca sa faca lucrurile cat mai bine, nu apreciaza ce au (mai mult se bucura unul care sta prost financiar de unele chestii banale), trimit copii prin strainatate sa traiasca, nu stiu ce tari sa mai colinde si asteapta sa treaca timpul/se uita la altii sau invidiaza pentru ca nu stiu sa faca lucrul lor bine/etc....cred ca toti avem provocari cu care trebuie sa luptam daca si dorim sa fim mai buni |
|
||||
|
||||
![]()
Cand vorbesc de instrumentalizarea justitiei, am in vedere nu faptul ca cei condamnati ar fi nevinovati, ci ca au fost ori sunt lideri ai opozitiei. Este vorba mereu despre ceilalti. Condamnat este coruptul Voiculescu, dar nu si coruptul Videanu, spaima bordurilor Capitalei si, desi cazul acesta (si multe altele din tabara basesienilor) e la fel de notoriu ca disparitia Flotei Romaniei, "organele in drept" nu au declansat macar urmarirea penala si hotul neprins e considerat cinstit. Asta inseamna "justitie instrumentalizata politic: doua greutati, doua masuri, in functie de tabara in care e politicianul: e cu ai nostri sau cu ai lor.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu facand ceea ce spun cei mai multi dintre cei care nu fac nimic concret, ca, vezi,Doamne(!), ei isi fac datoria si e suficient; nimic mai fals pentru ca nu-si fac datoria de a veghea voluntar la tara lor prin obligatiile de cetatean al tarii. La fel isi fac datoria si campiile si padurile si... pietrele. Ca adevarat patriot trebuie sa ofer ceva personal Romaniei. Asadar, cred ca cel mai simplu lucru pe care-l pot face toti romanii(si pe care eu inca nu l-am facut) ar fi sa plateasca o cotizatie regulata la un partid politic, oricare ar fi acesta, obtinand în acest fel si posibilitatea directa de a lua cuvantul in toate prolemele politice; aceasta i-ar diferentia pe romani ca fiind cu adevarat patrioti.