![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
viata=mantuire Citat:
9. Nu știți, oare, că nedrepții nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu? Nu vă amăgiți: Nici desfrânații, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiții,(1Cor6,9) Citat:
4. Lăsații pe ei; sunt călăuze oarbe, orbilor; și dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă.(Mt15,4) Citat:
Aceasta boala este nociva pentru suflet, daca stii ce-i ala suflet.
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 15.01.2015 at 09:33:00. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
9. Nu știți, oare, că nedrepții nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu? Nu vă amăgiți: Nici desfrânații, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiții,(1Cor6,9)
Dumnezeu nu i-ar fi judecat si respins de la mantuire pe homosexuali daca ar fi fost o chestie independenta de vointa lor, nascuta |
|
|
|||
|
|||
|
Iadul ar fi un loc foarte aglomerat in timp ce raiul ar fi.. foarte incapator :))
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Chiar sunt curioasa cum manuiau ei treaba?Ce ti-au spus? Atunci erai stresat deoarece constiinta inca mai era treaza prin participarea la biserica,acum o data cu eliminarea credintei in Dumnezeu esti deconectat de aceasta constiinta a pacatului. Iar faptul ca traiesti intr-o societate care accepta si glorifica pacatul este doar un "accident"de coiencidenta nu neaparat regula de traire spirituala a omenirii. Ceea ce eu nu inteleg la homosexuali este dorinta de a avea copii :) Pai cum? Doar se cunoaste calea prin care poti avea copii...prin unirea unui barbat cu o femeie. Din pacate nu am nici o conlcuzie la comentariul tau,nu stiu ce sa zic...homosexualitatea este un subiect necunoscut mie si nu ma pot avanta cu presupuneri sau cu sugestii. Mie imi pare rau ca unii trec prin asemenea probleme si dileme existentiale,tu zici ca ti-ai gasit linistea insa altii nu si-o gasesc.Pacatele ne impiedica sa ne gasim linistea. Toate bune si ai grija de sufletul tau!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dorinta mea de a avea copii este deoarece am lucrat cu multi copii care nu au avut parte de o familie. Pe langa asta, ma consider destul de apt (mai mult ca altii) sa cresc un copil. Chiar daca e vorba de o familie cu doi tatici. Desigur, nu as apela la o mama surogata pentru asta. Consider ca este mult mai responsabil din punct de vedere social sa adopti un copil decat sa faci unul. |
|
|
||||
|
||||
|
I-auzi frate Ioane!
|
|||
|
|||
|
Aud, aud...:)
Păi ce să zic, oameni și oameni. La mine a fost ... invers (apropos de tema) - am devenit conștient de Dumnezeu pe măsură ce am studiat tot mai mult; odată cu frământările, cu uimirea descoperirilor, cu nevoia de a integra și lărgi cunoașterea, de a aprofunda, de a cuprinde și emoțional nu doar mintal etc. Dar poate că am fost un student prost, mai greu de cap...:) |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Exista alte topicuri unde s-a dezbatut subiectul, cert este ca nici din punct de vedere biologic, nici psihologic, nici moral nu exista o justificare a homosexualitatii. Concluzia nu poate fi decat ca holosexualitatea este o boala, o anomalie.