![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu nu am avut... însă nu mă simt atras de fete... nu vreau acum să îți dau idei de desfrânare dar nici dacă aș vedea ceva ce pe toți i-ar face să saliveze pe mine mă lasă rece.Efectiv nu mă interesează. Din punct de vedere sexual niciodata nu m-as culca cu o fată.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ei bine atunci nu esti inca homosexual, in sensul comcret al termenului. Problema ta este inca la nivel mental, nu ai trecut la punerea ei in practica. Poate ar trebui, o simpla parere, sa te opresti putin din fuga gandurilor si sa mergi la oameni care te pot sfatui, fie din sfera teologica fie din cea medicala. Acorda-ti putin timp si incearca sa iti ocupi mintea si cu alte ganduri,alte preocupari, ca sa te poti detasa si privi situatia ta si din alta perspectiva. Incearca sa asculti si ce spun altii si chiar sa pui in practica sfaturile lor, acum ai o viziune intr-un singur sens si indoielile te pot coplesi. Nu respinge inca complet ideea unei legaturi cu o fata, nu se stie niciodata cum va fi maine, fiecare zi la timpul ei. Si nu in ultimul rand ar fi bine sa vorbesti cat mai des cu Dumnezeu, de multe ori are raspunsuri neasteptate cand ne asteptam mai putin si deloc cum ne imaginam noi. Prietene cat timp inca te framanta alegerea intre un pacat (homosexualitatea) si voia lui Dumnezeu lucrurile nu stau chiar atat de rau, chiar daca te macina anumite aspecte. Poate trebuie sa duci aceasta lupta,una deloc usoara intradevar. Credinta,curaj, speranta si
rabdare prietene ! Prin puterea Lui poti invinge aceasta patima.Dumnezeu sa-ti ajute. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De fapt nu "te-ai gandit tu asa" ci diavolul ti le-a insuflat ,dar in momentul in care le-ai acceptat au devenit ale tale.Creierul si-a format un pattern pe care il foloseste,ca un drum batatorit .Ce trebuie sa faci tu e sa bagi plugul pe drumul batatorit si sa-l ari ca sa revii unde erai . Daca ai putut singur sa-l batatoresti,nu stiu daca o sa poti sa-l ari singur.Incearca! Apoi daca nu reusesti ,ceri ajutor.De la un duhovnic,caci un duhovnic stie despre lupta cu dracul.Depinde de tine si hotararea ta.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Bogdan si sa te culci cu un barbat nu e mai scarbos?eu cred ca da, fii bun si te cauta la psiholog ai o problema...serios iti zic
|
|||
|
|||
![]()
Poate pare un psiholog sa vindece o boala sufleteasca? Ai putea fi mai tolerant in contextul in care sa ni etichetezi o persoana daca nu o cunosti.
|
|
|||
|
|||
![]()
Poate un gai sa se mantuiasca? Ce intrebare este asta? Ce se urmareste? Indreptatirea pentru pacat?
Vin si eu sa intreb: Poate sa se mantuiasca un om care fura? Daca gasesc doi care sa ma incurajeze, musai ma apuc de furat... Pacatul e pacat oricare ar fi el. Prima parte a canonului de pocainta este renuntarea la pacatul respectiv. Punct. Astfel omul care a renuntat la un pacat are posibilitatea sa lupte pentru mantuire. Dupa ce a renuntat la pacat si s-a spovedit, el trebuie sa ceara indurare de la Dumnezeu pentru pacatul lui. In filmul Ostrov , ni se da un exemplu despre cum trebuie sa ne raportam la un pacat mare faptuit, daca dorim mantuire. http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/...ral-subtitrat/ |
|
||||
|
||||
![]()
Antonia, dar ai citit și ce era scris sub titlu?
|
|