|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Citat:
Linkul ala e dat pentru cei ca tine care habar nu au ce teorie contesta si care sunt argumentele. Eu nu trebuie sa citesc argumentele evolutioniste ca nu sunt pasionat de prostiile astea, asa cum pretinzi ca esti tu. Esti ipocrit, DA! |
|
|||
|
|||
Citat:
Abia argumentele stiintifice sunt pentru demonstrarea adevarului din punct de vedere stiintific. E adevarat, scrierile Parintelui Serafim sunt mai vechi, au peste trei decenii si folosesc si date stiintifice mai vechi. In prezent explicatiile sunt mult mai clare si mai detaliate. |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
despre Pământul plat, cei doi Sori și Spațiul care nu există
N-am mai găsit topicul lui Florin-Ionut despre Pământul plat, asa că postez aici două link-uri interesante:
Published on May 26, 2015 Part one of an in-depth examination of some of the evidence that indicates that the Earth is not a spinning, orbiting globe. https://www.youtube.com/watch?v=lchtwf5Fvhc Published on May 27, 2015 Final part of an in-depth examination of some of the evidence that indicates that the Earth is not a spinning, orbiting globe. https://www.youtube.com/watch?v=TdoGTeM0koQ |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Tu ai urmărit cele 2 documentare pe care le-am postat?
Sau doar te-ai grăbit să comentezi? :) În ceea ce mă priveste, I think he makes a point. |
|
|||
|
|||
Citat:
And no, he doesn't make a point. We have photos from space, the most obvious proof of all. |
|
||||
|
||||
Ha, ha, ha. Mă faci să râd. Tot asa "profesezi" si în credintă? Măcar un pic de curiozitate să ai si, desigur, să te străduiesti să întelegi cât de cât si ceea ce pare "din start" neverosimil. Curaj, filmele sunt sub 2 ore.
|
|
|||
|
|||
Citat:
"Guvernele ne mint, pozele sunt contrafacute, satelitii nu exista, aterizarea pe luna a fost falsa, totul este impotriva noastra si este o conspiratie." Dar poti sa afli si singur ca pamantul nu e plat. Daca esti la mare, stai pe burta si observa apusul soarelui (bine, apusul e o dovada in sine ca pamantul nu e plat). Exact dupa ce a apus, ridica-te. O sa mai apuci o secunda de soare. Merge mai bine daca ai un loc mai inalt in apropiere. Daca te ridici imediat pe el, o sa mai ai cateva secunde de soare, imposibil pe un pamant plat. Mai poate fi si faptul ca avem orizont. Pe un pamant plat nu ar exista un orizont definit, ci o ceata. |
|
||||
|
||||
Stii ceva, mai bine nu te mai obosi să te bagi în toate ca atoatestiutorul.
Mai ales că nu comentezi la obiect ce s-a postat, i.e. filmele respective. |
|