![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Noi am fost multumiti de conditiile de acolo, o tratau omeneste si era f curat, mancarea buna, doamna patroana o pers credincioasa aducea mereu preotul sa-i spovedeasca/impartaseasca pe batrani, ne-a ajutat si cu inmormantarea cand a fost cazul. Noi atunci am inchiriat casa bunicii si cu banii de chirie si cu banii de pensie (am facut cerere la casa de pensii si i-o virau direct acolo la camin) plateam taxa ptr camin.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Multa sanatate si putere iti doresc. Sa-ti ajute Bunul Dumnezeu sa fie totul bine ptr voi si poate ca da Domnul sa nu ajungeti totusi sa aveti nevoie de camin si mama ta sa ramana langa voi pana in ultima clipa.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si noi la randul nostru daca vom ajunge neputinciosi va trebui sa repetam istoria? adica sa-ti obligi un copil sa te tina? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Foarte dur spus, Dragos. Dar ai dreptate, asta face societatea post-moderna cu batranii oamenilor.
|
|
|
|||
|
|||
|
Hai sa fim seriosi.
Exista cai de mijloc, doar ca interesele unor factori de decizie nu prea coincid in cazul asta si nu se materializeaza mai nimic concret. La noi cel putin. Afara cred ca sunt solutii decente. Si aia sunt atei si mai rau. Nu e cazul sa generalizam cu "societatea post-moderna".
|
||||
|
||||
|
Dacă n-ai bani te mănâncă câinii.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Vorbesc la modul general pentru ca asta nu e viata normala pentru cel bolnav (nu e el de vina ca s-a imbolnavit, dar trebuie sa ia un tratament pe care nu-l vrea de buna voie, e o persoana care s-a degradat si trebuie ingrijita, nu un obiect) si nu e normal nici fata de familie (care are obligatii de serviciu, familie, plus ca mediul de a convietui in casa este nociv, e ca la spitalul de nebuni cand au crize sau mai tot timpul), cice trece prin asa ceva, stie ce vorbesc. Nu asta e normalitatea. |
|
|
||||
|
||||
|
Surpriză! De la căderea lui Adam nu mai trăim în normalitate!
Și dacă se întâmplă cele ce povestești, nu tre' să uităm de crucea pe care ne-o dă Dumnezeu a o duce. Nicioadată, după cum El ne asigură, nu e mai mare decât o putem duce.