|
|
||||
|
||||
Preferabil ar fi homosexualitate si nu homosexuali...
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|||
|
|||
Citat:
Bine că apostolul Pavel nu stia asta; el era mai ingaduitor ,,Binecuvântat este Dumnezeu și Tatăl Domnului nostru Iisus Hristos, Părintele îndurărilor și Dumnezeul a toată mângâierea, Cel ce ne mângâie pe noi în tot necazul nostru, ca să putem să mângâiem și noi pe cei care se află în tot necazul, prin mângâierea cu care noi înșine suntem mângâiați de Dumnezeu. Că precum prisosesc pătimirile lui Hristos întru noi, așa prisosește prin Hristos și mângâierea noastră.. Last edited by Motronea; 10.11.2015 at 12:53:27. |
|
|||
|
|||
Care e treaba cu Moscova?
|
|||
|
|||
..
ultimul paragraf din doxologia asta de postare a domanei (daca nu o fi domn) Sofiaiuga spune ca
„Si asa cum spune un preot din Moscova intr-o predica..” |
|
|||
|
|||
Citat:
Si in Rusia sunt preoti foarte buni , insa in legatura cu ce a spus colega de forum Sofiaiuga despre cluburi in general nu pot fi de acord! Intradevar, in unele cluburi sunt grave probleme legate de consumul de droguri, consumul exagerat de bauturi alcoolice, scandaluri sau batai (desi este mult mai probabil sa se intample un scandal/bataie intr-o asa-zisa discoteca din mediul rural unde de multe ori lumea bea fara limita, decat intr-un club dintr-un mare oras), nerespectarea unor conditii legate de masuri PSI ori nerespectarea normelor de igiena in comertul si alimentatia publica, etc. Insa pentru asta avem autoritati competente care ar trebui sa sanctioneze aceste abateri (si eventual inasprita legislatia), si nu putem spune ca toate cluburile ar fi ceva rau si nu ar trebui sa existe. Si in alte tari predominant ortodoxe (Rusia, Grecia, etc) exista cluburi, si nici macar intr-o tara condusa de un regim mai autoritar precum cel a lui Vladimir Putin (un astfel de regim- pe plan intern- in haosul, coruptia si dizolutia autoritatii statului precum astazi in Romania- ar fi cred util si la noi) in Rusia sau a lui Alexander Lukasenko in Belarus, nu s-a pus problema desfiintarii cluburilor. |
|
|||
|
|||
Citat:
dar am recitit pologhia; cateodata firul logic lipsește, mila pentru nenorocirea aproapelui de asemenea și mie unul imi pare un fel de ceartă a filoZofului cu lumea (prin „filozofie" se înțelege „iubire de beznă, de întuneric", iar „filosofie" inseamnă „ iubire de înțelepciune"). Ideea absurdă că vinerea e sfântă și ar trebui petrecută doar cu post și cenușă, nu cu ieșit în oraș sau alte „chestii păgâne”, desele referiri la videoclipuri, predici și cărți editate de diverse grupuri și grupulețe, erijarea in instanță morală și condamnarea în bloc a celor 400 ( “De ce vezi tu paiul din ochiul fratelui tău, și nu te uiți cu băgare de seamă la bârna din ochiul tău?” Luca 6: 41 - http://www.totalschimbat.ro/2012/05/...estina-online/ ) mă fac să mă îndoiesc de valoarea textului. |
|
||||
|
||||
Absurd ești tu, nenea, vineri ortodocșii țin post: de mâncare, trup, gânduri etc.
|
|||
|
|||
Citat:
„Dacă cineva socotește că e cucernic, dar nu își ține limba în frâu, ci își amăgește inima, cucernicia acestuia este zadarnică. ” |
|
||||
|
||||
Cred că nu-ți dai seama că una e să asculți fortuit ceva și cu totul altceva să te duci la distracție.
|
|||
|
|||
Citat:
..Atunci a vorbit Iisus mulțimilor și ucenicilor Săi, Zicând: Cărturarii și fariseii au șezut în scaunul lui Moise; Deci toate câte vă vor zice vouă, faceți-le și păziți-le; dar după faptele lor nu faceți, că ei zic, dar nu fac. Că leagă sarcini grele și cu anevoie de purtat și le pun pe umerii oamenilor, iar ei nici cu degetul nu voiesc să le miște. Toate faptele lor le fac ca să fie priviți de oameni; căci își lățesc filacteriile și își măresc ciucurii de pe poale. Și le place să stea în capul mesei la ospețe și în băncile dintâi, în sinagogi, Și să li se plece lumea în piețe .. iar El cât a stat pe pământ a luat parte la o nuntă (deci probabil nu dispretuia nici muzica bună, nici pe cei care o ascultă), a ironizat râvna fariseilor si nu era chiar atât de amabil cu cei care fac din post prilej de mândrie âCând postiți, nu fiți triști ca fățarnicii; că ei își smolesc fețele, ca să se arate oamenilor că postesc. Adevărat grăiesc vouă, și-au luat plata lor. Tu însă, când postești, unge capul tău și fața ta o spală, Ca să nu te arăți oamenilor că postești, ci Tatălui tău care este în ascuns, și Tatăl tău, Care vede în ascuns, îți va răsplăti ție. Last edited by Motronea; 10.11.2015 at 14:44:55. |
|