![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai tocmai asta e.Dumnezeu a spus,însă vocea Lui s-a emis in grade diferite si a fost receptată in moduri pe care le poti observa.Aici intervinea religia ca factor pur uman si teologia ca factor determinativ in reglementarea interpretarii.
|
|||
|
|||
![]()
In zilele de azi numai cine invata pe de rost toata Psaltirea sau acatistul
Domnului Nostru Iisus Hristos(versiunea cu canon de pocainta inclus) pana la sfarsitul vietii sale, se poate asigura ca face voia Domnului. Asa ca daca pana la sfarsitul zilelor tale stii pe dinafara Psaltirea sau acatistul Domnului Nostru Iisus Hristos(versiunea cu canon de pocainta inclus) esti sigur ca esti pe drumul cel bun. |
|
|||
|
|||
![]()
Noua formulă magică, producție Copăcel. :))
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Deci Dumnezeu Atotputernicul, Creatorul Cerului si a Pamantului si a oricarei fiinte vii, are probleme serioase in a se face inteles la bietele creaturi damnate sa traiasca o permanenta stare de confuzie vizavi de Dumnezeu si rostul lor ultim in aceasta lume...
|
|||
|
|||
![]()
Nu ca poate nu poate, ci poate nu vrea. Degeaba ii zici omului exact si direct care ii sunt limitele, ce e bine si ce nu, ca el tot face cum vrea, vezi cazul Adam. Poate ca prin "confuzia" asta, Dumnezeu in intelepciunea lui, ne da circumstante atenuante.
|
|
|||
|
|||
![]()
Tu ești parte din Dumnezeu,Satana e parte din Dumnezeu,poate si eu,încă nu sunt sigur:) .Confuzia apare doar atunci când alegem.Însă conștiința,acea facultate a lui psyche mereu ne păstrează cate un dos de palmă.Si raspunsul la topic este NU,însă daca pătrunzi in orice cale spirituală cu seriozitate gasesti Vocea lui Dumnezeu,chiar dacă ți se vor oferii altii mereu sa ti-o talmaceasca.