![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc Ahil si Intrarea Vagonului..sa indraznesc sa va spun ca sunteti super gentili?
Ahil, filmuletul ca baietelul care canta m-a emotionat profund.Stii sa impresionezi o femeie..si mai ales o mama:) Ti le iert pe toate, inclusiv ca nu-ti place Clayderman :) Se stie ca cei din spectrul autist isi compenseaza minusurile, exceland in anumite domenii:muzica, matematica, fizica, etc...unii dintre ei ajungand genii, mai ales cei cu sindromul Asperger.... Muzica, cel putin este unul dintre domeniile lor preferate,ajungand pianisti, flautisti ori cantareti de exceptie.N-o sa sa va vina sa credeti (nici mie la inceput, pana cand am realizat ca asa e), dar ei percep sunetele in alta gama fata de cum percepem noi..este asa numita extrasenzorialitate...toate cele 5 simturi le trasmit o lume total diferita fata de cum o simtim noi..si automat, ei o si inteleg altfel... Se spune ca Dumnezeu a trimis acesti copii pe pamant(si numarul lor e in continua crestere-ultimele statistici aratau ca in Romania 1 din 100 de copii are autism), pentru a ne schimba.ADN-ul uman e in continua modificare si cine stie..poate peste cativa zeci de ani, ei vor fi cei preponderenti si normali, si noi...restul..:) Dumnezeu nu da omului o cruce mai grea decat poate duce, asa ca eu si familia mea, ne putem considera unii din "norocosii" care pot si vor schimba ceva... Skillet e genial, merci ...chiar ma gandesc sa mi-o setez ca motivational music pentru cand ma duc la sala...Cand simt ca nu mai pot, genul asta de muzica ma impulsioneaza sa gasesc in mine resurse atat mentale cat si fizice care ma fac sa continui...:) Daca mai ai si alte sugestii, merci in avans!
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult. Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Hopa?!!...:)
|
|
|||
|
|||
![]()
Intrebare: cine lipseste de pe acest topic?
(intrebare prosteasca, evident) Si de ce? (intrebare care se vrea inteligenta) |
|
|||
|
|||
![]()
In vecinatatea prostiei, departe:
https://www.youtube.com/watch?v=b_fspvn1ZoE |
|
||||
|
||||
![]()
Excelent subiect, ptero....se pare ca discutia ia o turnura super serioasa..Eu am sa-mi permit sa va descretesc fruntile , bineinteles, respectand rugamintea colegului "Intrarea Vagonului"-"termeni istorici, despre prostia conducatorilor vs prostia maselor "
Linkul de mai jos ilustreaza perfect de ce ne meritam conducatorii..oameni ca astia ii voteaza... https://www.youtube.com/watch?v=Nb2hjxPFRlo
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult. Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste! |
|