![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Probabil a avut un motiv. Ideea e ca prezentati doar un punct de vedere, ce crede el nu se poate sti. Ce e interesant e ca extrem de multi au judecat faza doar cu aceste date. Ceea ce e cam nasol. pentru ca zice cartea ca asa vom fi judecati cu masura cu care judecam. Adica daca o sa strige diavolul : "pacatosule" s-ar putea sa se ia in considerare doar asta |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Fii cu el trup și suflet dragă. Fă-l sa uite de net. Tu ești comoara lui, deci trebuie sa fii totul pentru el.
|
|
|
|||
|
|||
|
Mi-as dori sa vada si sa creada lucrurile astea, dar nu stiu cum sa fac sa vada. Am fost cu el trup si suflet dar simt ca cedez cand stiu ca ma priveste uneori cum le priveste si pe celelalte si cand mai stiu ca vorbeste si face anumite lucruri online cu anumite individe.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
De unde iti vin si tie perlele astea..nu stiu. Probabil stai prea mult cu nasul in televizor si tabloide. Si sa nu uitam barfele alea asa..."intre fete", la fel de "cultivate". Mai pune mana pe o carte daca vrei sa intelegi oamenii, daca ramai la tiparele din telenovele..
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 31.05.2016 at 14:55:43. |
|
|