![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ideea e ca prezentati realitatile sub forma fariseica.
Adica fariseii erau cei care cunosteau legislatia stabilita in timp. Poporul de rand era mai putin educat. Si in conditiile astea fariseii aruncau cu acuze: de exemplu ucenicii lui Hristos au fost vazuti culegand spice de grau de pe camp samata ca sa le manance. Fariseii sunt cei care au acuzat ca nu se respecta sabatul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
se face dosar penal ?Ce treaba are una cu alta ? De unde legatura ? |
|
|||
|
|||
![]()
Intradevar, in ziua de azi se gasesc multi nebuni, si avand la indemana si atatea mijloace tehnice moderne, pot face mult rau unei persoane- au fost si sunt nenumarate astfel de fapte de santaj sexual.
Oricum, tinand cont de patima extrem de grav pe care o are fostul prieten al initiatoarei topicului, tinand seama de faptul ca nu manifesta nici o intentie de a renunta la aceasta patima, si tinand cont ca o astfel de patima in mod evident afecteaza viata de cuplu si apoi de familie, si tinand cont ca nici o femeie care are o anumita demnitate si respect de sine nicioadata nu va practica acele perversiuni sexual (sexul oral, etc), decizia luata de initiatoarea topicului cred ca a fost una corecta si justa! Bine cu forta nu se poate face, si nici dragoste cu sila nu poate exista. |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca lumea. Mai intai.
* Ai spus bine ce-ai spus, evident. Nu te astepta sa fii aprobat, ca urmare, de lume. Si nu uita ca si tu faci parte din lume, inca... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
1. Nu toti barbatii fac ce face prietenul tau.
2. Nu te iubeste, nu-L iubeste pe Dumnezeu si nici viata curata nu-si doreste. 3. Sa-l parasesti face parte tot din procesul lui de vindecare. Isi va aduce aminte, odata, ca cineva a incercat sa-l ajute. 4. Prin ochii lui l-ai putut vedea pe cel rau pentru ca cei cu patima asta sunt stapaniti la propriu de diavol. Sfatuieste-l sa-si spovedeasca toate pacatele de care este constient si sa se impartaseasca doar cand va avea dezlegare de la preot. Pe Dumnezeu nu-L putem mintii iar El sta acolo, nevazut, si primeste marturisirile noastre cele adevarate. Vezi-ti de viata ta cea noua! Dumnezeu ti-ai dat si tie sa alegi si ai ales calea cea buna, spovedindu-te. Mergi la duhovnic si spune-i si lui gandurile care te macina. Primul mesaj pe care ni l-ai scris ieri e plin de adevar, pentru ca doar Dumnezeu te-a ajutat sa vezi si sa intelegi cum stau lucrurile. Multumeste-I pentru asta si priveste doar in patratica ta. Nu tine de tine ca omul asta sa scoata nasul din mizerie, dar tine numai de tine sa continui lucrarea pe care ai inceput-o mergand la biserica. Te asteapta o viata frumoasa, avandu-L alaturi pe Dumnezeu! Last edited by crinrin; 31.05.2016 at 08:29:27. |
|
||||
|
||||
![]()
Ai uitat să adaugi: „și sfântă (doar) în biserică”, să fie întreagă ipocrizia
Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) Last edited by CristianR; 31.05.2016 at 14:30:18. |
|
|||
|
|||
![]()
Si tu stai la barfa cu fetele?
|
||||
|
||||
![]()
Nu, fată! Doar mă mâncau puțin degetele :)