![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
frate crezi ca aici sunt toti orbi si surzi? Adica nu stim ce se face in tara si in lume. Cred ca doar faci o confuzie acuma, si te rog sa fii atent... Aceasta tema este dedicata acestei probleme si logic este sa discutam aceste probleme, pasapoarte biometrice, acte cu cip, etc... Daca vreai sa scrii despre alte teme trebuie sa o faci in alt forum sau in alta parte. Dar uite ca si pasapoartele biometrice, si masele gay, si avorturile, si propaganda sexuala este promovata de unii si aceiasi - slugile diavolului. Orice problema este importanta, cit de mica nu iti pare tie - pentru altul poate sa fie foarte grava! Va rog mult - pentru cine aceasta tema nu are relevanta mai bine treceti pe alaturea, nu umpleti forumul cu 'gunoi' si duceti lumea in eroare. Doamne ajuta P.S. Stii ca cipul elimina radiatie care influienteaza negativ corpul uman? - asta la nivel fizic, la nivel spiritual este si aici o mare influenta! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Stii, unii ca tine n-ar trebui sa aiba Internet, e mai mult cu paguba decat folos.
|
|||
|
|||
|
Zice ca elimina, deci cipul e benefic corpului pentru ca elimina radiatiille :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Bietii oameni care intra cu tine in discutie, nici un cuvint de bine nu a iesit din tine in toata comunicarea noastra... nu esti un ortodox - respectiv imi pun intrebarea ce faci pe acest forum si inca cu 17000 de postari??? raspunsul este numai unul - esti aici numai sa duci in eroare pe oameni si sa-i dezbati din calea mintuirii Iartama de ti-am gresit - nu mai am timp de pierdut pu tine - Dumnezeu sa te ajute si sa te lumineze. Pace! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Doamne, ajuta-ne!
|
|||
|
|||
|
Doamne ajuta si pe noi si pe toti!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
![]() Desigur, cu laptopul doldora de cipuri dupa el, ca un evanghelist electronic ce se respecta.
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Hotararea B.O.R in ceea ce priveste pasapoartele biometrice | dorinastoica14 | Stiri, actualitati, anunturi | 477 | 11.10.2010 13:09:52 |
| Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 19:22:02 |
| Pasapoartele biometrice nu vor fi obligatorii | mihailt | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 27.06.2009 03:43:09 |
| Sunt pasapoartele biometrice o lucrare diabolica? | moro.d | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 06.02.2009 00:45:44 |
|
|