![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"După părerea mea evident greșită", tu și toți ereticii care cred în ereticul cel mare, "papa" de la Vatican, sau episcopul Romei, sau toți ereticii protestanți și neo-protestanți, știți nimic despre omniprezență, Duhul Sfânt, harul Duhului Sfânt, Taine, credința creștină... Și tot nimic o să știți cu toții, în toți anii cât timp stați înafara Bisericii... Bisericii Ortodoxe ! Vai, vai, vai... Să nu vă prindă moartea în erezii... Să nu vă prindă eretici... Că nu o să vă mânuiți. Veniți în Biserica Ortodoxă, adică în Creștinism, ca să lucrați la mântuirea voastră în fiecare zi. Citat:
Rămâi în ele, înmulțeștele și dăruiește tot ce ai primit și înmulțit cu Domnul. Iar pe ei, cei care au nevoie de ajutor, lasă-i, dacă eu nu le răspund nimic, nu le răspunde nici frăția ta. Le răspundem dacă știm, dacă putem, dacă vrem, cu multă dragoste și rugăciune, acolo unde trebuie, cât trebuie, după măsura noastră. Mai departe ei, în libertatea lor, vor face ce vor crede, ce vor voi, ce vor putea. Probabil, s-a referit la numele care e pus la profilul meu aici pe forum... :) Deci lasă-i, răspunde-le cu dragoste, ce poți, din talantul dragostei ce ți s-a dat și-ai înmulțit. Bucură-te-n Domnul ! :)
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 29.07.2016 at 14:24:47. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum am mai spus, in crestinism Domnul nu se afla in materie, ca Fiinta. Chiar si harul este exterior, de aceea crestinii il primesc la Botez. Iuliu a dat explicatia Parintelui Cleopa, este invatatura ortodoxa: http://www.sfaturiortodoxe.ro/pcleopa/nou23.htm |
|
|||
|
|||
![]()
Si uite asa o ajuns Igor Sfant, talmacit de Sfinti Parinti.. :)