![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu ai o perspectiva realista asupra iubirii, dar teoretizezi aiurea.
Oricum, probabil e vorba de un trol.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 03.08.2016 at 07:14:34. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Iar daca exista anumite indoieli ori nemultumiri legate de comportamentul prietenului dumneavoastra, cel mai bine este sa le discutati numai cu el, sa-i spuneti deschis si sincer ce simtiti fata de el, ori ce va nemultumeste la el. Iar daca spuneti ca il iubiti mult, atunci evident ca veti merge mai departe impreuna cu el! Dar toate îndoielile trebuie discutate si spuse deschis, deoarece daca incercati sa bagati sub pres unele nemultumiri, ele vor ramane in sufletul dumneavoastra si la un moment dat tot vor iesi la suprafata! Iar chestia cu daca parintii dumneavoastra il vor accepta vreodata- asta trebuie sa fie ultima dumneavoastra grija! |
|
|
|||
|
|||
|
Nu prea stiu cum sa pun problema,pt ca mi.am mai exprimat nemultumirea mai demult legat de alcool si raspunsul lui a fost ca atata timp cat nu se imbata si nu ma deranjeaza cu nimic nu intelege ce am impotriva. Inainte nu consuma chiar atat de des,dar acum incep sa ma ingrijorez. Iar faptul ca ii voi atrage atentia sigur il va supara si voi da curs unor discutii mai mari.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|