![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu, mai, de fapt e o conspiratie a popilor, ortodocsi, catolici si protestanti. De aia ii casatoresc pe oameni, ca sa ii bage in iad...
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu de unde stiti asa ceva, dar eu stiu ca e gresit. Cele doua cai: monahismul si casatoria sunt in egala masura potrivite pt mantuire. Nu stiu de unde ati scos-o pe asta. Eu observ tocmai inversul: barbatii sunt atrasi fizic de femeie. Daca o femeie umbla dezgolitape strada o sa vedeti reactia barbatilor. Invers insa ,cred ca respectivul si-ar primi niste genti zdravene in cap. :)) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Că bag seamă că nici măcar pe Adam, Dummezeu nu l-a făcut singur ci i-a dat și beleaua, pardon, femeia ca sprijin, partener, egal, zi-i cum vrei. Sau în "Facerea" scrie undeva de două mănăstiri, una de maici și una de taici, și n-am văzut eu? ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si este asa, macar in sensul ca prin acest mesaj Dumnezeu statorniceste femeii (care oricum se aratase debusolata din fire - vezi treaba cu neascultarea si aplecarea cugetului spre scorniri serpesti) un drum sigur catre fericire si mantuire. O pune, adica, pe Eva, in contact cu drumul spre Casa, spre a nu rataci iarasi. Ii arata solutia! Dar Eva, oh, Eva... a uitat si asta, se pare. Iat-o, inca si azi, dupa doua milenii in Biserica: inca mai zice ca Tatal nostru a blestemat-o. Nu voieste in ruptul capului sa accepte, cu recunostinta, ca a fericit-o! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate nici barbatilor nu le este usor, dar gasesc mai usor alternative, poate unele nefericite cum ar fi bautura. Apropo, de singuratate in doi ai auzit?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Omul care traieste in lume (si nu a ales calea manastirii), este absolut normal a-si dori sa fie impreuna si sa iubeasca o persoana de sex opus, iar ca om singuratatea intradevar este greu de indurat, atat pentru barbati cat si pentru femei. |
|