![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Domnule, faceti in pic abstractie de politica si incercati sa intelegeti ce inseamna respectarea legii! Ce legatura are actiunea politiei- perfect legala si legitima- din 13 iunie 1990, cu ce spuneti dumneavoastra acolo (cu abuzurile anilor 50) ?! De ce generalizati si nu puteti judecat punctual un eveniment ?! Eu va intreb asa (indferent ce optiune politica aveti): -Vi se pare normal ca niste indivizi sa ocupe illegal in spatiu public ?! Daca noi mergem acuma si instalam niste corturi in fata palatului Elysee din Paris, credeti ca politia franceza nu ne-ar lua de acolo ? -Vi se pare normal sa arunci cu pietre si sticle incendiare in politisti si scutieri ? -Vi se pare normal sa incendiezi institutii vitale ale statului ?! |
|
|
|||
|
|||
|
Acuma ca ce a facut Ion Iliescu sau ce nu a facut e discutabil, dar legea este cea care conteaza!
Nu ca-I apar eu pe minieri (pentru ce au facut in septembrie 1991- cand I-au agresat si maltratat pe ceferisti, cand au distrus statii CFR si au pus in pericol siguranta circulatiei feroviare- acei minieri care au comis acele fapte deosebit de grave, eu as fi de accord sa primeasca inclusiv pedeapsa cu moartea), dar nici sa ne facem ca nu vedem contextul evenimentelor din iunie 1990! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ca nu respectau legea. Sau ce parere aveti de "revolutia" de la Kilev, apalaudata de marile democratii occidentale? S-a facut cu "respectarea legii"? Citat:
Aceeasi oameni, aceleasi metode, nu e greu sa observi. Citat:
In al doilea rand, daca cetatenii francezi ar face asta, cu siguranta n-ar veni minerii sa-i cotonogeasca. Invitarea minerilor la cotonageala, ia spune mataluta, s-a facut cu "respectarea legii"? Citat:
Daca toti cei care ar fi fost acolo prezenti ar fi aruncat si doar o singura sticla fiecare, probabil istoria ar fi aratat altfel. Sau cu alte cuvinte, ce te face sa crezi ca cei care faceau astia nu erau cei care incercau sa ofere o scuza fortelor de ordine si nicidecum nu exprimau un act de vointa a majoritatii?