Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.01.2017, 16:25:26
ioan67 ioan67 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lancelot Vezi mesajul
eu sunt pentru egalitate, recunoscand in acelasi timp superioritatea femeii in aproape toate domeniile.
Tare!....:)
Reply With Quote
Vechi 09.01.2017, 16:28:12
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Chiar mă întrebam dacă n-ar fi cazul să înceapă lupta de emancipare a bărbaților. :)
Vechi 09.01.2017, 16:46:14
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Pentru ce? In timp ce emanciparea femeilor e mai degraba teoretica si paguboasa in practica, barbatii se bucura intotdeauna si se vor bucura de toate privilegiile.

Pana la urma ce inseamna "emanciparea femeii"?
"Dreptul" ei de a se ocupa atat de casa & copii cat si a face servici. In acelasi timp.
Pana la "emancipare" se ocupa doar de casa & copii.

Ia ganditi-va ce ar insemna piata muncii daca s-ar retrage femeile casatorite.

Pai ce sa insemne, cererea de forta de munca ar depasi oferta, salarii ar deveni mai mari, doar cei care nu ar vrea sa munceasca nu si-ar gasi de lucru.

Familia ar avea aceleasi venituri sau chiar mai mari, cu femeia stand acasa.

Last edited by AlinB; 09.01.2017 at 16:51:25.
Reply With Quote
Vechi 09.01.2017, 16:59:18
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Să scăpăm de tirania femeilor emancipate.
Ori să luptăm pentru egalitate, având în vedere că ne sunt superioare la toate capitolele, cum zicea Lancelot.
Vechi 09.01.2017, 17:16:39
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan67 Vezi mesajul
Tare!....:)
Caragiale junior
Reply With Quote
Vechi 14.01.2017, 22:20:04
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Implicit

.............................

Last edited by Iorest; 13.04.2018 at 17:18:20.
Reply With Quote
Vechi 15.01.2017, 17:12:38
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Implicit

Deci ioan67 primi ban?
Pentru limbaj neadecvat in repetate randuri...
Reply With Quote
Vechi 19.05.2017, 15:56:55
carmen 17 carmen 17 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 19.05.2017
Implicit Femeia in familie un demers cu urcusuri si coborasuri

Calatoresc foarte mult deoarece colaborez cu o companie de echipamente B2B respectiv https://www.itdepot.ro/cititoare-coduri-de-bare-228 si https://www.itdepot.ro/scanere-coduri-de-bare-295 --> (adica un mediu destul de solicitant si concurential) si trebuie sa calatoresc foarte mult prin tara. Desi este greu pentru mine sa declar nu pot sa declar ca sunt o figura integranta in familie deoarece sunt constienta ca lipsesc la foarte multe evenimente si ratez momente importante care sunt esentiale de altfel : zile de nastere, iesiri in parc sau picnicuri, glumite etc. Este greu sa calatoresti pentru ca asa iti cere serviciul dar si sa participi la viata de familie si sa devii o figura esentiala pentru membrii ei. Este frustrant si devin in mod constant ganditoare la acest aspect insa incerc sa compensez cat se poate de mult. Ma gandesc foarte serios sa remediez aceasta situatie coplesitoare.

Last edited by carmen 17; 19.05.2017 at 16:08:21.
Reply With Quote
Vechi 23.05.2017, 20:25:04
Jonnyw2013 Jonnyw2013 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.02.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de carmen 17 Vezi mesajul
Calatoresc foarte mult deoarece colaborez cu o companie de echipamente B2B respectiv https://www.itdepot.ro/cititoare-coduri-de-bare-228 si https://www.itdepot.ro/scanere-coduri-de-bare-295 --> (adica un mediu destul de solicitant si concurential) si trebuie sa calatoresc foarte mult prin tara. Desi este greu pentru mine sa declar nu pot sa declar ca sunt o figura integranta in familie deoarece sunt constienta ca lipsesc la foarte multe evenimente si ratez momente importante care sunt esentiale de altfel : zile de nastere, iesiri in parc sau picnicuri, glumite etc. Este greu sa calatoresti pentru ca asa iti cere serviciul dar si sa participi la viata de familie si sa devii o figura esentiala pentru membrii ei. Este frustrant si devin in mod constant ganditoare la acest aspect insa incerc sa compensez cat se poate de mult. Ma gandesc foarte serios sa remediez aceasta situatie coplesitoare.
Da e o treaba buna ce vrei sa faci ,fiindca tot ceea ce vei investiii in relatii se va intoarce catre tine. Am un cumnat la fiecare Craciun sau Pasti face cadouri la toti ai casei,intalnirile cu toti sunt ceva special,el dadea tonul.Cadouri care de multe ori nu au mare valoare , dar e important gestul.Si crede-ma incercam sa nu ramanem datori,fiindca ii vedeam efortul,ii vedeam grija si apoi toti am facut acelas lucru. Intalnirile cu totii sunt o mare bucurie.
Domnul sa iti ajute!
Vechi 05.06.2017, 08:58:18
ortodoxa2310 ortodoxa2310 is offline
Member

Data înregistrării: 31.03.2012
Implicit

In ziua de azi mamele lucreaza. Si inca stam bine, macar au ragaz sa-si alapteze copii, in comunism nici atata n-avea timp o mama. A rezultat "Generatia cu cheia de gat".
Reply With Quote
Răspunde

Tags
femeia