![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Craciun Fericit!
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 27.12.2021 at 19:34:30. |
|
|||
|
|||
![]()
Marire Tie, Doamne, marire Tie!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu e vaccin pentru ca nu creaza imunitate celor vaccinati. Ce creaza? Urmareste linkurile. Topicul e acesta si linkurile foarte bune din el (cateva deja radiate de "vaccinistii progresisti") sunt de urmarit: https://www.crestinortodox.ro/forum/...ad.php?t=19676
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 27.12.2021 at 23:11:13. |
|
||||
|
||||
![]()
Mai sunt oameni ca NEO, romani adevarati, care lupta pentru libertate impotriva Matrixului intunerilumii.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 28.12.2021 at 13:28:37. |
|