Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.03.2024, 01:01:33
Adr.iu91's Avatar
Adr.iu91 Adr.iu91 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.03.2021
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
Implicit

Am găsit model cu care putem vota: Florin Călinescu, partidul PDU.

Florin Călinescu nu E scandalagiu ca cei doi miri: Simion + Sosoaca, și pare că partidul lui cu Diaspora ar fi serios.

Dar nu știu prea multe de ei. As vota doar pentru Florin că na E om inteligent.

Știți vorba aceea, când doi se ceartă: AUR cu SOS, al treilea câștigă? 😂😂 Bine e partid mic PDU, dar na.
Vechi 12.03.2024, 02:38:31
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adr.iu91 Vezi mesajul

Florin Călinescu nu E scandalagiu ca cei doi miri: Simion + Sosoaca, și pare că partidul lui cu Diaspora ar fi serios.

Știți vorba aceea, când doi se ceartă: AUR cu SOS, al treilea câștigă? 😂😂 Bine e partid mic PDU, dar na.
Cum ți-ai dat seama că e serios și inteligent? Ți-a zis Moroco că în ”Clubul de la Roma” toți sunt inteligenți?(Moroco nu e membru acolo, e aici.)

Adevărul este că programul lui politic e ”cel mai bun” pentru că, ne-angajându-se ferm spre nicio direcție, oricând o poate lua în orice direcție, depinde ”dincotro bate vântul”.
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)
Reply With Quote
Vechi 12.03.2024, 02:38:55
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:

As vota doar pentru Florin că na E om inteligent.
Si eu fac la fel. La alegeri ignor culorile, partidul, si votez cu oameni care macar imi fac o impresie buna, sunt simpatici, ies in evidenta cu un comportament traditional crestin. Daca si simte si se exprima ortodox, este chiar un bonus!
La candidatii de acum nu simt nimic, dar bine, nici timp nu am sa stau sa-i urmaresc.
Reply With Quote
Vechi 12.03.2024, 09:48:04
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Implicit

Citat:

Florin Călinescu nu trece de 1%, omul e născut și mort speranță, singura șansă e să candideze cu partidul lui pe listele AUR.
Orice fragmentare a votului de sub AUR, ajută PNL-PSD că se redistribuie locurile pt tot ce nu trece pragul.

Nu știu ce înțelegi tu prin scandalagiu, dar USR ocupase într-o vreme piețele și Simion tocmai ce a reușit să le ia și cultura protestului și a implicării civice, curmându-le ascensiunea.

Într-un fel e bine că piața publică e ocupată de pro-suveraniști, nu de haștagiști mimetiști care vor să ne dizolvăm identitatea în numele unor principii superioare pe care nici ei nu le respectă.

Citat:
Dacă ar fi un om inteligent nu ar fragmenta votul, nu se știe dacă are partid înscris la tribunal cu ștampilă și dacă strânge 200.000 de semnături să fie pe buletinul de europarlamentare.
A face politică doar de dragul de a te afla în treabă e o risipă și pierdere de timp și al tău și al oamenilor care te votează.

Citat:
Când doi se ceartă câștigă PNL-PSD că ei culeg primii locurile neocupate de cei care nu trec pragul.

E bine totuși că nu mai votezi USR PLUS și că ai ieșit de sub înrâurirea lor, tot e un pas înainte.
Vechi 14.09.2024, 17:36:48
misbasoiu67 misbasoiu67 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.08.2017
Implicit Bați câmpii

Sunt numai niște supoziții și prejudecăți !
Parcă ai ascultat dumneata ce au vorbit cei doi !
Reply With Quote
Vechi 19.02.2024, 16:22:55
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
Nu cred că un astfel de personaj absolut incalificabil poate să intre sau să fie primit în Împărăția lui Hristos.)
Da boss tu stai la poarta raiului și împarți cheile de acces.

De asemenea tu scrii și istoria Mitropoliei Sibiului.
Vechi 21.02.2024, 18:46:26
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Vezi că singura panaramă de pe forum ești tu, tu latri la lună despre unul care e persoană publică, e ca și cum te-ai certa cu ecranul ca un tulburat de duhuri rele, întâi te-ai luat de pr Necula, apoi de ÎPS Streza deci ai o problemă cu persoanele publice.

bot parazitează imaginea lui Simion primește donații să dea cu rahat în el și face bani și din monetizarea filmelor vomitante despre Simion, deci mii de euro pe spatele lui lună de lună din denigrare și demonizarea unui om, deși youtube interzice hărțuirea altor persoane care au canal de youtube.
Faptul ca, asa cum observ, esti un sustinator al lui Simion si AUR, imi limpezeste unele nelamuriri legate de tine. De cateva ori m-am intrebat de ce ti se parea atmosfera agresiva de pe forum ca fiind fireasca si de ce apreciai userii agresivi, desi nu erai unul dintre ei si nu aveai astfel de manifestari. E posibil sa nu faci diferenta intre demagogie si agresivitate si normalitate? Legat de pr. Necula si IPS. Sreza am si eu obiectii mai vechi, nelegate de Simion.
Reply With Quote
Vechi 21.02.2024, 19:17:06
RappY's Avatar
RappY RappY is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Faptul ca, asa cum observ, esti un sustinator al lui Simion si AUR, imi limpezeste unele nelamuriri legate de tine. De cateva ori m-am intrebat de ce ti se parea atmosfera agresiva de pe forum ca fiind fireasca si de ce apreciai userii agresivi, desi nu erai unul dintre ei si nu aveai astfel de manifestari. E posibil sa nu faci diferenta intre demagogie si agresivitate si normalitate?
Există și posibilitatea că nu e așa preocupat de înveliș și face abstracție de astfel de lucruri concentrându-se pe ce e esențial. Faptul că Simion are o fire mai impulsivă nu e esențial, e doar personalitatea lui. Ba poate fi și argumentat că-i chiar un atuu atât timp cât nu exagerează, există loc pentru mai multe tipuri de personalități în lume, nu trebuie să fie toată lumea „cuminte”.

Asta e critica ta față de Simion/AUR? Că sunt prea agresivi pentru gusturile tale?

Citat:
Legat de pr. Necula si IPS. Sreza am si eu obiectii mai vechi, nelegate de Simion.
E o diferență când critica vine de la ortodocși care vor binele Bisericii Ortodoxe și când vine de la heterodocși care ori sunt complet indiferenți față de bunăstarea Bisericii ori sunt inamicii ei.
Vechi 22.02.2024, 15:57:06
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de RappY Vezi mesajul
Există și posibilitatea că nu e așa preocupat de înveliș și face abstracție de astfel de lucruri concentrându-se pe ce e esențial. Faptul că Simion are o fire mai impulsivă nu e esențial, e doar personalitatea lui. Ba poate fi și argumentat că-i chiar un atuu atât timp cât nu exagerează, există loc pentru mai multe tipuri de personalități în lume, nu trebuie să fie toată lumea „cuminte”.

Asta e critica ta față de Simion/AUR? Că sunt prea agresivi pentru gusturile tale?

E o diferență când critica vine de la ortodocși care vor binele Bisericii Ortodoxe și când vine de la heterodocși care ori sunt complet indiferenți față de bunăstarea Bisericii ori sunt inamicii ei.
Daca tu nu ai inteles pana acum care e problema cu Simion si AUR nu am de gand sa stau sa te lamuresc eu. Nu stiu nici cine e David, eu am intrat acum pe forum dupa aproape un an.
Reply With Quote
Vechi 22.02.2024, 16:09:34
RappY's Avatar
RappY RappY is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Daca tu nu ai inteles pana acum care e problema cu Simion si AUR nu am de gand sa stau sa te lamuresc eu.
Văd că nu prea ai obiceiul să lămurești. Păcat, în trecut am văzut că făceai posturi bune împotriva ecumenismului, catolicismului, ș.a.