![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
draga Giulia,
Musulmanii nu se inchina aceluiasi Dumnezeu ca si ortodocsii.Ei nu cred in Sfinta Treime,pentru ei Iisus Hristos nu este Dumnezeu,deci nici Mintuitor...ori viata vesnica,fara de moarte a omului tocmai aceasta este...unirea cu Iisus Hristos Dumnezeu,care a biruit moartea pentru noi. Ce veti face cu copiii vostri,le veti oferi viata vesnica ? "Întru aceasta s-a arătat dragostea lui Dumnezeu către noi, că pe Fiul Său cel Unul Născut L-a trimis Dumnezeu în lume, ca prin El viață să avem. În aceasta este dragostea, nu fiindcă noi am iubit pe Dumnezeu, ci fiindcă El ne-a iubit pe noi și a trimis pe Fiul Său jertfă de ispășire pentru păcatele noastre. " ...botezindu-i si crescindu-i in credinta in Iisus Hristos Dumnezeu sau le oferiti moartea vesnica,in schimbul unei scurte vieti aici,aparent poate mai buna sau mai rea . Dar oare nu se mintuiesc si musulmanii ? Uite ce ne spune Duhul Sfint Dumnezeu: "Iubiților, nu dați crezare oricărui duh, ci cercați duhurile dacă sunt de la Dumnezeu, fiindcă mulți prooroci mincinoși au ieșit în lume. În aceasta să cunoașteți duhul lui Dumnezeu: orice duh care mărturisește că Iisus Hristos (adica Dumnezeu-nota mea) a venit în trup, este de la Dumnezeu. Și orice duh, care nu mărturisește pe Iisus Hristos, nu este de la Dumnezeu, ci este duhul lui antihrist, despre care ați auzit că vine și acum este chiar în lume. " Daca musulmanul este bun,si iubeste,si ar fi in stare sa isi dea viata pentru tine si copiii vostri,atunci ,daca ii vorbesti despre Iisus Hristos,si viata Lui,si cine este El,imposibil ca musulmanul nostru sa nu inteleaga,caci asa este si Hristos....si cine se aseamana,se aduna...asa e vorba. La judecata lor,atunci cind si musulmanii se vor duce in fata lui Iisus,constiinta li se va deschide si aceasta ii va judeca sau condamna....ori un lucru bun al credintei lor este acela de a-i impiedica la savirsirea pacatelor( se spune ca Hristos se ascunde si in porunci ) si a le usura constiinta.Ce vor face insa cu gindurile de hula sau necredinta in dumnezeirea lui Iisus ( pentru cei care afla ),sau cu uciderile,desfrinarile,minciunile,goana dupa bani si averi,miniile,certurile...etc...toate acestea se aduna in constiinta lor si nu se pot usura ( sterge ) prin taina Sfintei Spovedanii. In credinta ortodoxa cred ca numai netrebnicii nu se pot mintui,cei care nu vor,nu stiu sau nu le pasa de viata vesnica,pe cind la musulmani,cred ca si cei mai curati ai lor sint cu semnul intrebarii. Deci nu cu ei Giulia,ci cu tine avem noi ce avem...caci daca il pierzi pe Iisus Hristos Dumnezeu care a biruit moartea pentru tine ca viata vesnica sa ai...atunci ce iti mai ramine ? (tie,sau copiilor vostri sau chiar lui ) PS.aaaaa,daca te iubeste si renunta din iubire pentru tine la un allah pe care oricum nu-l va vedea in vecii vecilor,nici in cer,nici pe pamint (asa zic ei,deci ca si cum n-ar exista...)....atunci,casa de piatra!
|
||||
|
||||
|
Citat:
Astea ar fi doar cateva intrebari pe care as dori sa le analizezi..... in caz ca nu te deranjeaza nimic din tot ce am exprimat mai sus, atunci e perfect ok. Eu nu cred ca te certi, stiu asta, tu il aperi ptr ca il iubesti, si te inteleg, ca orice ti-ar spune oricine de pe pamantul asta ACUM tu nu vei asculta din experientele altora, spunand ca tu stii mai bine... este flacara de moment a atractiei fata de acest om, ardere care nu te lasa sa poti privi obiectiv desi tu crezi ca poti.... te inteleg, nu te judec,am doar amaraciune in suflet caci vad cate sperante iti pui si iti simt sulfetul inaripat si tare mi-e teama ca fiind asa de entuziasmata acum, caderea va fi si mai mare ... socul mult mai puternic, atunci cand lucrurile se vor schimba intr-o pozitie nefavorabila tie... Deci, ca sa raspund la ceea ce doreai, sa te fac sa intelegi de ce atata opozitie fata de musulmani, raspunsul meu asta este: ACUM, NICI EU NICI ALTA FIINTA OMENEASCA NU TE POATE FACE SA VEZI SI CEALALTA FATA A SITUATIEI.... numai Bunul Dumnezeu! TE imbratisez Giulia si Domnul sa te ajute sa iei decizia cea mai buna ptr sufletul tau.AMIN |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Toti cei care ti-au raspuns nu ti-au dat sfaturi rautacioase! Traiesc in Franta, am colegi musulmani in Universitate care nu sunt macar buni musulmani. Respecta femeia, dar nu din convingere, ci din conventie sociala, ceea ce e departe de miezul simtirii din inima lor. Dar nu pe aceasta idee vreau sa insist, ci pe diferentele care vor iesi in evidenta mai tarziu, draga mea! De Bunavestire ma bucuram, nu doar in taina, de sarbatoare... I-am spus unui coleg musulman ca este o zi importanta pentru inima mea si i-am povestit momentul biblic. Din iubire pentru Sfanta Fecioara nu pot reproduce aici raspunsul lui... Dialogul, convetia sociala, prietenia sunt altceva decat trairea crestina! Roaga-te sa te lumineze Domnul , si sa se faca voia Lui, iar nu voia ta! Cat despre intrebarea ta, stai linistita, nu ai nimic de facut! Cununie religioasa nu poti avea decat alaturi de un crestin, si acela trebuie sa fie musai ortodox... Altfel, nu! Ori trece amicul tau la ortodoxism si gata, problema e rezolvata spre salvarea amandurora! ... Acelasi Dumnezeu, cum spui, dar mantuirea doar prin Mantuitor, si Acela este unul singur, Iisus Hristos care a patimit pe cruce pentru eliberarea noastra! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Încă ceva, ei zic Alah, noi zicem Dumnezeu, dar nu e același lucru, Dumnezeul nostru s-a jertfit pt mântuirea noastră, iar Ilahul lor este inventat de un moș pedofil. Să nu crezi că are cineva ceva cu musulmanii, dar trebuie să cauți să aflii istoria lor. Am prieteni turci, dar nu cred că ei sunt reprezentativi pentru această religie din moment ce vrei bărbat din cu totul altă cultură. Sunt curios dacă o să se abțină el cât o să fi tu însărcinată, sau în zilele de post de peste an. |
|
|
|||
|
|||
|
cu tot respectul,mi se pare rasism.cum puteti spune k musulmanii nu sunt curati k nu ajung in rai?din cate stiu eu nu s-a pomenit musulman sa oblige un crestin sa se converteask.si totusi crestinii s-au chinuit cu treaba asta de mai bine de 2000 de ani.pana la urma scrie si in Biblie si in Kuran : toti suntem copiii lui Dumnezeu,dar probabil din kuza asta nu ne mai iubeste pentru k exista in continuare oameni ca voi,sa urasca din adancul sufletului.traiti viata cu dragoste nu cu ura.
|
|
|
||||
|
||||
|
Esti genul care iti meriti soarta
|
|||
|
|||
|
Citat:
Allah e mandru, razbunator, gelos si doreste moartea celui ce il manie sau pacatuieste in fata lui, pe cand Dumnezeul nostru e numai IUBIRE, EL ne primeste inapoi la EL daca ne caim cu adevarat, EL vrea ca toti oamenii sa se mantuiasca, pe cand Allah vrea moartea celui necredincios, El si-a dat pe unicul sau fiu, pe Iisus Hristos, ca sa moara pentru noi (eu zic ca asta e dovada suprema de iubire) pentru ca sa fim rascumparati. Si inca ceva musulmanii nu cred ca Iisus Hristos e fiul Dumnezeului cel viu, pentru ei EL e doar un profet mult mai prejos decat Mohamed. Deci mediteaza la asta ... si ma rog sa te lumineze D-zeu sa vezi Adevarul. Imi cer scuze si iertare daca am fost prea incisiv. Doamne Ajuta!!
|
|||
|
|||
|
'Religia' islamica e un sistem de idei si reguli care îmbolnavesc psihicul, fiind creatia unui bolnav psihic. Nu exista musulman zdravan la cap. cei mai multi sunt mincinosi, prefacuti.
Intereseaza-te câte din româncele casatorite cu musulmani au ajuns bine. |
|
|
||||
|
||||
|
Eu sunt convinsa ca sunt si parti reale in ce spuneti voi,stiu despre extremismul musulman si despre ce presupune el,insa cu ce nu sunt de acord este discriminarea tuturor celor ce nu sunt ortodocsi,pentru ca asta am vazut ca se face.
Traditie,este o afirmatie trasa de par rau sa afirmi ca nici un musulman nu este zdravan la cap si ca toti sunt asa si pe dincolo.Banuiesc ca nu i-ai cunoscut pe toti,asa este? Deci,dincolo de acest adevar care nu contest ca exista (extremismul musulman este un fenomen cunoscut si o pata pe obrazul omenirii),eu consider tot o forma de extremism,chiar daca non-violent,sa arunci vorbe de ocara si sa tari prin noroi (verbal) oameni pe care nu i-ai cunoscut in viata ta,doar pentru ca apartin unor alte religii,asa cum am vazut ca se face pe acest forum. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Casatoria intre o musulmanca si un crestin ortodox | Shalom | Nunta | 37 | 06.12.2012 14:34:40 |
| casatoria ortodoxa- musulman | simona_fidela | Nunta | 4 | 15.05.2012 21:01:17 |
| Musulman casatorit religios la Catedrala | Dia20_diana | Religia Islamica | 4 | 14.11.2010 02:22:44 |
| eu crestina el musulman | Carine | Generalitati | 60 | 03.08.2010 23:06:28 |
| HELP , VA ROG !!! Casatoria dintre o musulmanca si un crestin , TOTAL INTERZISA ??? | dreamhappy | Religia Islamica | 40 | 11.01.2010 12:00:14 |
|
|