![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
am fost si eu dupa'90 la o maestra din aceasta care le are cu cele asiatice o cauta multa lume.mia aplicat tehnicile dumneaei vre-o 12 sedinte in care am simtit doar ameteli pt. banii ce i-am dat,si ce e mai grav dupa fiecare sedinta simteam cum usor, usor Dumnezeu ma paraseste.iata rezultatul ce nu-l asteptam,dar ii asteapta si pe altii ce isi vor dori aceste aplicatii de factura asiatica menite,a va scutura de bani si sa va puneti rau cu Dumnezeu asa fara sa voiti acest lucru.
|
|
|||
|
|||
![]()
Am mai citit din conferinta aceasta, acum vad ca de fapt e mult mai rau decat credeam eu. Auzi, chemi entitati luminoase sa te ajute si colaborezi cu ele! Astia sunt ingeri cazuti, de fapt ajungi mai rau ca un vrajitor.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai la acest lucru ma gandeam si eu cand am vazut ca budisti (nici macar ei,secte cu influenta budista) nu au ingeri ci "dvasi"...iar fecioara Maria...nici de unde.Oricum decand v-am scris nu am mai facut aceste practici inselatoare(care faceau ata de "bine" altora) si tot incerc sa caut un preot dispus sa purtam o conversatie ca sa pot primi un canoin,dar dupa cum in societatea de astazi spovada este de ati insirui pacate ,a da un canon si o binecuvantare cat mai repede cu putinta nu prea gasesc un preot care sa pot sa explic mai bine cum "sta treaba" cu reikiul cu toate cu nu stiu...si nu ma maultumeste un canon asa de usor stiind ce pacat am facut. Multumesc mult pt sfaturi!
|
|
|||
|
|||
![]()
In 10 ani de practica cu multe grade si o practica asidua am ajuns sa inteleg ca nu este nimic decit o ratacire . Va pierdeti timpul si banii si linistea sufleteasca . Lucrurile se pot indrepta daca va opriti in a practica . Cu spovedanie si o Sfinta Impartasanie si rugaciune la Maica Domnului si Sfintul Maslu . Noi suntem Ortodocsi , si avem pe Mintuitorul si pe Mama Lui si nu este nevoie de nici o entitate si de nici un simbol si de nici un acordaj decit de rugaciune si de post si un suflet deschis cu credinta . Rugati-va si uitati de prostia asta cu reiki si alte tipuri de orientalisme ratacitoare . Doamne ajuta-ne la toti .
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu sa va binecuvanteze! |
|
|||
|
|||
![]()
M-as fi bucurat daca acum 6 ani, cand m-am trezit "initiata" in reiki, sa am acces la atatea forumuri si site-uri ca acum. Ca in mod sigur nu ma mai initia nimeni nici in camasa de forta!Simt o repulsie aproape organica numai cand ma gandesc ca am putut sa ma bag in asa ceva si, la fel, si atunci "simteam" rece in jurul meu ( chestia cu palmele incalzindu-se nu am simtit=o niciodata, doar daca le tineam mai mult pe corp si atunci e firesc sa se incalzeasca). N-am perceput nici un fel de entitati "luminoase", nu am vazut lumini, scantei, stele verzi sau rosii, nici sunete, nici nu am meditat vreodata pentru ca "nu-mi venea"!Dar viata mi s-a dat peste cap, recunosc. Dupa vreun an a inceput o serie de incercari, care de care mai ciudata, mai pe muchie de cutit. Dupa doi ani credeam ca sunt pe punctul de a innebuni sau a muri, aveam o depresie sora cu moartea, umblam pe strada ca teleghidata si mancam o data la trei zile, cat sa nu mor. Mintea parca mi-era blocata, dadeam numai de persoane ciudate, unele chiar malefice, intram in tot felul de amagiri, voiam sa plec in lume. Imi dadeam seama ca ceva nu e in regula, ma rugam si faceam reiki ( autotratament) zilnic, dar in timp, am observat ca ma rugam tot mai mecanic si ma apuca lenea cand sa ma rog! Incet, desi teoretic continuam sa ma consider credincioasa, am glisat spre domenii tot mai ezoterice, citeam numai carti de genul asta, cautam numai oamenii care erau preocupati de acest domeniu, iar pe cei cu adevarat credinciosi, ii evitam. Mi-am dat seama ulterior ca ma simteam penibil in prezenta lor, ca o baba cloanta care se da Ileana Cosanzeana. Asta a inceput sa-mi dea de gandit. In fine, dupa inca cativa ani, nu multi, am luat "Cararea Imparatiei" a parintelui Arsenie Boca. Citisem cartile cu marturii, dar voiam ceva scris chiar de el. De cate ori vedeam pe undeva poza lui ma apuca jena, imi venea sa dispar de acolo. Asa ca am inceput sa citesc, intai curioasa ce a scris, apoi, dupa cateva pagini bune mi=a venit un gand foarte clar: "Gata cu reiki!". L-am ignorat si am citit in continuare. A doua seara, gandul era si mai pregnant, am inceput sa rasfoiesc repede cartea, sa vad daca gasesc ceva referitor la practicile oculte...atunci am inteles ca nu putem sti niciodata "cine" se prezinta cand e invocat, chemat , ca diavolul e atat de subtil incat poate insela ( cunoscand si ce vrem si cele din Cer) chiar si suflete tari.
Din ziua aceea am inceput un proces invers, m-am "tarat pe coate" inapoi, in singura "dimensiune" unde am simtit mereu cald si bine. Asta e , pe scurt, istoricul perioadei de reiki. Am ajuns la concluzia ca unii, mai usor "ispitibili" au uneori nevoie de asemenea lectii, ca sa simta ca tatal minciunii exista si nu doarme. |
|
|||
|
|||
![]()
Reiki e shtiinta ? De cand ma rog ? Hai sa lasam prostiile astea ca shtiu eu ce e fizica si fizica cuantica, arata-mi tu o teorie ceva care ar afirma o tehnica reiki...
haitci,cand ai raspuns, nu ai spus doar sa refuze initierea, dar ai mai spus acolo ca energiile e o chestie buna, daca shtii sa te foloseshti de ea, si nu te supara, dar anume din acea cauza multi te contrazic acum. O fi cum o fi parerile tale, da poate sminteshti si pe altii cu ele... spune-mi te rog, sa inteleg ca esti pentru ecumenism? Despre arsenie boca ai citit ? El tot era un simplu ieromonah, si toate cate a facut, a facut fara de energii,reiki, si alte chestii de care tu ziceai ca e frica de cunoastere... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Acupunctura, Hipnoza, Reiki, Radiestezia reprezinta vrajitorie sau nu? | mihaisepo | Vrajitoria | 58 | 06.11.2018 01:27:29 |
Reiki | Riluri | Intrebari utilizatori | 95 | 05.11.2015 16:48:52 |
reiki | eulaura | Generalitati | 138 | 05.11.2015 16:46:54 |
|