![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Freud spunea ca fiecare persoana are 3 personalitati : una care o arata lumii,una care crede el ca o are si una care o are de fapt! Asa si cu mersul la biserica..Cautati mai bine cele sfinte si o sa aflati ca nu ambalajul conteaza, ci ce este inauntrul sau. La manastire cand merg, caut sa imi acopar capul si umerii daca e vara, dar ce e frumos si la Dumnezeu ii place si nu mi s-a atras niciodata atentia ca nu as fi imbracata corespunzator.Ba chiar e frumos sa vezi cum iti zambesc calugarii si sunt extrem de binevoitori cu tine..:-).Ei stiu sa faca diferenta intre a avea inima ingenuncheata in fata lui Dumnezeu si a ingenunchea propriu-zis ca asa e bine..sau asa se face.. Last edited by Dona_Maya; 18.12.2010 at 22:58:40. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu va cunosc si nu stiu cum va imbracati si nici nu ma priveste, oricum nu fac referire la persoana dumneavoastra. Vreau sa spun ca a fi sexy nu implica a fi si frumos. Frumusetea, dupa parerea, mea implica echilibru si verticalitate in fapte in curatia sufletului si implicit si in exterior deoarece suntm trup si suflet nu numai suflet sau invers. Iar la cat de pacatosi suntem barbatii asta ne-ar mai lipsi, sa ne mai ispiteasca in plus si vreo femeie prin vestimentatie indecenta. Si cand spun echilibru nu vorbesc de hainele pe care le poarta musulmancepe pe strada (care acopera si fata). Alta problema pentru femeie e ca este o patima grava a atrage priviri printr-o vestimentatie ispititoare, e vorba aici de mandrie, vanitate. Ca sa vedem cat de ortodox gandim exista un mod simplu de a verifica: "Ce ar face Hristos sau Maica Domnului in situatia mea?"
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu erotismul e problema cea grava.(cam de aici incepe pacatul).
Pedepseste-ne Doamne in viata aceasta si nu in cea viitoare. * Last edited by florinbrasov0; 19.12.2010 at 00:10:02. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Probabil esti foarte tanara,este ceva firesc sa te bucuri de frumusetea pe care ti-a dat-o Tatal,insa asta sa se faca fara dorinta de a epata,de a sfida sau a ispiti mai ales preoti,calugari. Acel erotism,magnetism,mai degraba,se poate controla,iar atunci cand intri in biserica sau manastire,din respect pentru viata sfanta a oamenilor de acolo si din cauza incercarilor la care sunt supusi oricum,sa nu ii mai ispitesti si tu.Iar in momentul in care nu doresti sa mai fii observata,crede-ma ca iti iese. Si eu am fost si inca sunt o femeie placuta dpdv fizic, careia ii place sa se aranjeze,sa se imbrace frumos,insa in acelasi timp cu gust si decenta,insa,te rog sa ma crezi ca atunci cand intram in biserica sau manastire nu mai stiam cum sa stau mai smerita si neobservata,iar asta datorita respectului pe care il am fata de acesti oameni,fata de lacasul respectiv de cult. Ultima teorie pe care ai emis-o,referitor la oamenii frumosi care sunt automat si buni si viceversa,ma ierti,insa imi pare superficiala.O legatura exista,evident,intre trup,minte si spirit,insa cunosc destui oameni aratosi dpdv fizic,insa gaunosi pe dinauntru,la fel cum cunosc oameni obisnuiti sau poate chiar uratei,dupa standardele din ziua de azi,insa cu un suflet minunat,cu o personalitate puternica,fascinanta. Pot sa iti spun,insa,invers:cine pune accent pe stralucirea sufletului,va straluci si in exterior,chiar si la o varsta inaintata,iar cine se preocupa mai mult de ingrjirea trupului in detrimentul sufletului,in timp acest lucru i se va asterne pe chip,iar frumusetea va pali si se va ofili in cele din urma,reducand fiinta respectiva la banalul in care a trait pana atunci.
Sa invatam de la ingerul nostru pazitor...http://www.youtube.com/watch?v=pG52f...&feature=share Last edited by heaven; 19.12.2010 at 08:37:24. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dumnezeu iubeste la om, frumusetea interioara si cred ca cea fizica nu prea are importanta.
Ioan,3.16;1Corinteni,13.4-7 Last edited by codana; 19.12.2010 at 09:14:36. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cea fizica este tot un dar de la Dumnezeu, numai sa nu abuzam de darurile pe care le primim si sa le facem pricina de ispita deoarece devenim partasi pacatelor celorlalti.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S: Exista un singur si mare Dumnezeu,precum a zis si el in cele 10 porunci...el este Stapanul tuturor celor vazute si nevazute!!nu sunt 2 |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Camasa-imbracaminte barbateasca? | elena20 | Reguli in Biserica | 7 | 26.01.2013 21:38:26 |
despre imbracaminte si machiaj | oana72 | Generalitati | 183 | 19.11.2012 08:59:59 |
Baiat mort la 17 ani are nevoie de imbracaminte, incaltaminte si sarmale | spre_rasarit | Umanitare | 12 | 16.02.2012 20:53:20 |
Doliul in imbracaminte | elizabeta | Generalitati | 21 | 24.01.2012 15:16:42 |
|