![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O seara placuta. |
|
|||
|
|||
![]()
E iata un domn adevarat. Nu cauta galceava doar si-a expus o problema! Traducerea protestanta mi-a dat putine batai de cap domnule Scotsman! Cum un om care aduce jerfa e ca si unul care ucide? Dar mai mult m-a frapat ca eu fiind ortodox nu intelegeam treaba cu tamaia! Deci trebuie sa te pui si in locul meu. Cred ca la ora actuala acest forum este cel mai activ dintre toate forumurile. Dumnezeu sa ne arate adevarul domnule Scotsman si raspuns bun sa dam la judecata!
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
ei, acolo scrie de duminica, ca primii crestini o serbau !
|
|
|||
|
|||
![]()
Faptul că scrie de "duminică" demonstrează că lucrarea a fost interpolată. Termenul "duminică" - Dies Domini a fost introdus câteva secole mai târziu față de prezumtiva dată a scrierii Didascaliei. Pe vremea aceea era în uz termenul Dies Solis pentru prima zi a săptămânii. Chiar și în decretul duminical al lui Constantin cel Mare de la 321 se folosește Dies Solis și nu Dies Domini.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu inteleg la ce se refera acest adventist ca o dau eu in balbaieli! Nu eu am vorbit pe marginea acestui subiect! Daca ai chef de glume dute in alta parte! Crestini nu ar fi renuntat la sabat daca trebuia respectat asa cum nici adventii de azi ori cat ar fi ei de pacaliti ( sa ne lamurim asupra schimbarilor de dogme din credinta adventa: pana acuma acesti perfectionisti, caci ei isi schimba mereu crezul cand li se dovedeste ca gresesc, considerau ca a bea bauturi alcoolice este interzis! Dar cand s-a demonstrat ca vinul care ei il traduceau must era defapt vin au intors-o. Azi acesti pagani nu consuma bauturi alcolice, in inchipuirea lor deoarece si pasta de dinti are alcool, dar ei au voie sa consume mai nou alcool!.) nu ar renunta la sabata si la ideea ca intr-o zi papa va obliga crestini sa munceasca in sabat si Duminica ii va obliga pe toti sa se odihneasca. Mintea unor eretici nu pot sa vada un Dumnezeu care ne iubeste ci un Dumnezeu care iti da o zi de odihna care sa te bage in iad. Paralelismul dintre evreii din vremea lui Iisus habotnici care facusera din sabat o zi in care nu aveai voie sa faci nimic se vede si astazi la adventi care sunt convinsi ca Dumnezeu te poate pedepsi mai ales daca nu respecti sabatul! Prostia merge mai departe si White are o viziune (dupa mine White =666 a fost o antihrista) in care legea sabatului e cea mai calcata lege!!! Deci evrei o calca mai putin chiar daca nu il cunosc pe Iisus! Trageti concluzile potrivite oameni buni .
|
|
|||
|
|||
![]()
Totusi sa nu ne imbatam cu apa rece. Asa cum Pustan predica in biserica ortodoxa si isi face cruce (el find penticostal! ) si pe bisericile advente mai nou gasim semnul crucii! Desigur daca ne-am intoarce in timp am vedea ca acest lucru ar fi fost considerat de un crestin adventist o blasfemie dar nu si acum de aceea am zis sa nu ne imbatam cu apa rece! Ei isi schimba crezul mereu si sa nu ne mire ca peste putin timp vor interpreta Evrei cap 4 ca facand referire la ziua de Vineri!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Saptamana Patimilor | admin | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 71 | 04.05.2013 16:00:01 |
Prima Duminica dupa Pasti? | georgeval | Diverse Sarbatori | 4 | 09.05.2011 16:24:33 |
Saptamana branzei | florinrusu | Nunta | 5 | 20.02.2009 09:14:12 |
Prima ninsoare!... | silverstar | Generalitati | 9 | 24.11.2008 17:49:12 |
Saptamana Patimilor | iosif | Din Noul Testament | 21 | 23.04.2008 12:56:11 |
|