![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
In toată lumea asta,in multe tari,s-au intimplat tragedii in care au murit nevinovati.Tara asta,in care m-am născut si eu,este singura pe care am văzut-o in care cei care au cazut sunt judecati,char puși la zidul reprosurilor si unde gestul lor este aruncat in derizoriu sau dispret.In cazul fericit sunt uitati si măcar atunci nu-i mai judeca nimeni pe lumea asta.S-a ajuns sa fie morții considerati vinovați pt ca au murit in loc sa supravietuiasca ca sa dea ei socoteala de ,,iluzia"la care au luat sau de faptu ca au avut intrazneala sa moara pt un vis.Bieti visatori nefericiti,cum v-ati permis sa credeți intr-o iluzie si sa deranjati cu sangele vostru pe cei care acum va îngroapă sub cinismul si dispretul lor? Nu va enervati,am scris cu multe amaraciune ce am scris,nu va mai reprosez nimic,avem soarta pe care o meritam.Care mai vrea sa moara pt tara asta sa completeze înainte un formular,sa facă un sondaj de opinie si eventual sa ceara prognoza economica pe mai mulți ani.Apoi sa meargă din usa-n usa si sa ceara iertare tuturor pt ca le va deranja vietile putin cand va muri.Ar trebui sa plătească si daune si eventual sa moara-n liniste,de preferat dincolo de granița ca sa ne scuteasca si de efortul de a ne aduce aminte de ei,sa aibă grija străinii.
Mi-as dori,cand vom ajunge fiecare la Dumnezeu,după ce vom fi dat socoteala pt ce am facut noi cu viața si tara asta,sa le dam domne o palma celor morții atunci,poate așa ne golim finalmente de supararea ca au fost ce noi nu suntem,si mulți nu vor fi niciodată,si ca au intraznit sa moara intr-o iluzie fara sa ne ceara voie.Sa dați cu sete mă in ei,poate asa ne vindecam si noi,o sa suporte si ura noastră daca au suportat gloantele.Doar ca ura doare foarte tare,ura,indiferenta si judecata. Doamne îmi vine sa mă duc unde vad cu ochii si sa uit ca m-am născut in tara asta in care un an întreg eroii sunt uitati si de Crăciun sunt injurati. Last edited by Pelerin spre Rasarit; 20.12.2012 at 09:36:33. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Fiecare tara va avea destinul istoric după chipul si asemanarea celor ce o locuiesc.Istoria nu are mila de nimeni,a simțit asta si Petre Tutea cand l-a lovit disperarea din perspectiva sacrificiului facut si a realitatii înconjuratoare,nu mai scriu ce a spus pt ca este o tristete coplesitoare in acele cuvinte.Scrieti ce simtiti voi,daca vom reuși sa facem ceva pt tara asta atunci cei care au murit poate ca își vor găsi liniștea deplina acolo unde sunt acum.Cred ca inca așteaptă sa implinim ceea ce ei au visat si nu au mai apucat.Sa facem din tara asta o patrie pe care sa o iubim si sa o cladim pt cei de după noi.Ce le vom lăsa copiilor nostri aceea va fi si imaginea noastră in oglinda istoriei si doar asa se va justifica jertfa celor dinainte.Daca nu atunci totul a fost in zadar si poate chiar ne meritam soarta.Cuvinte si ganduri fara sens din partea unui nimeni dar indiferent de situație Dumnezeu sa apere Romania si pe romani.
|
|
|||
|
|||
![]()
Uite propunerea rusească de "armă secretă" contra vrășmașilor văzuți și nevăzuți: popa terminator!
![]()
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 20.12.2012 at 20:31:30. |
|
||||
|
||||
![]()
O fi fost si popa, terminator rezervist, chemat la concentrari
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
EROII DE LA REVOLUTIA DIN 1989 AU REUSIT PRIN IESIREA POPORULUI IN STRADA SA OBTINA libertatea spirituala a poporului,adica acuma in ciuda tuturor vicisitudinilor avem acum libertatea de a gasi si cumpara o BIBLIE ,care nu se gasea in casele oamenilor si nu aveau de unde sa le procure,nici o PSALTIRE SAU carti de suflet ,spirituale ,ale sfintilor parinti ,putem sa ne spovedim si sa ne impartasim liber,NU PE ACUNS ca in vremurile comunismului,avem posibilitatea daca dorim si avem timp noi si copii nostrii sa citeasca literatura buna ,interzisa atunci ,adica putem liber sa ducem o viata de crestini ,cine doreste, sa ne educam copii in spirit crestin ,nu ATEIST ,sa nu mai fie indoctrinati de la frageda virsta de gradinita cind erau SOIMI AI PATRIEI ,apoi PIONIERI comunismul incercind sa le distorsioneze mintile de mici ca sa nu mai priceapa nimica despre viatza spirituala !!Daca comunismul ar fi continuat copii nu ar mai fi avut buniicii care sa le aminteasca de HRISTOS ,de Dumnezeu ,toti ar fi crecut atei ..de aceea aceasta modificare prin insurectia poporului s-a facut cu voia lui Dumnezeu,caci ce ar fi putut face neocomunistii daca poporul nu ar fi iesit cu miile in strada...de fapt ei chiar i-au chemat pe oameni prin radio televiziune atuncea.
SA dam slava lui Dumnezeu pentru astea binefaceri .!!In rest daca nu merg lucrurile cum trebuie in lume si in tara asta se intimpla din cauza pacatelor oamenilor.Celula societati este familia si actuala putere a lumii ,aflata in slujba celui rau cauta sa o atace prin toate mijloacele!!Daca la nivelul de familia ar fi toate familiile cu viatza crestina altfel ar fi si conducerea noastra ,a tarii,altfel ar fi si oamenii care ne conduc,din care multi sunt atei ,din pacate ,educati in acest fel din familie sau needucati in sensul valorilor crestine!Daca Dumnezeu da conducatorii dupa meritele oamenilor inseamna ca noi ,fiecare familie in parte avem o vina raportat la cum ne-am educat proprii copii care acuma ajung sa ne conduca.! ROMANIA. Domnul sa aiba mila de noi ,iar noi sa incercam sa ne curatim de propriile pacate in acest post SI SA NERUGAM SA NE LUMINEZE PROPRIILE MINTI SI ALE ALTORA.
|
|||
|
|||
![]()
Soarta comunismului era deja pecetluită, cel puțin în Europa.
Matca totalitarismului comunist, URSS-ul, a dispărut din istorie în 1990 realativ discret, oriscum fără circ și măcelărie inutilă ca la noi. Diferența dintre libertatea pre și postdecembristă o face lungimea lesei, acum putem să ne mișcăm mai departe de cușcă, dar zgarda tot legată de gâtlej a rămas.
|
||||
|
||||
![]()
după medalii așa pare :D
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Bon,la faza cu preotul cu posibile decoratii din Afganistan am rămas tablou de admiratie privind cum justiția divina poate actiona prin intermediul unui pistol din dotarea trupelor speciale dar as fi castigat orice pariu din lume daca as fi mizat ca,intr-un fel sau altul,si acest topic va avea parte de vesnicul protest împotriva cipurilor si,in extenso,intr-un final apoteotic,împotriva furtului la drumul mare.Părerea mea este ca daca mai traia Caragiale sarea in Dambovita de disperare.Sunt de acord cu tot,doar sa știu si eu :) La bulivard birjar,am reintrat in normalitate,nu ne mai facem bine never ever dar asta-i si farmecul nostru: un colț de rai (pierdut) intr-un colt de plai (nebun).
PS:cine crede ca suntem bolnavi de putina vreme îl invit sa caute,doar pt o mica verificare, un articol al lui Mihai Eminescu in care analiza mai multe aspecte ale lumii politice contemporane lui,printre care si aspecte referitoare la construcția caii ferate Cernavoda-Constanta.Nu este nevoie sa schimbati nimic,este o poza a prezentului din trecut,perfecta as spune.Si cred ca,privind lectia istoriei,este,din pacate,si o poza a viitorului.Nu sunt fatalist ci doar încerc,ca un adevărat cioban mioritic,sa dau cu una cu mioara laie-bucalaie in capu sortii atât de potrivnice cateodata de mi-am uitat cutitu-n piatra. Last edited by Pelerin spre Rasarit; 22.12.2012 at 01:01:34. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa ne rugam pentru colega noastra Lilith23 ! | Melissa | Rugaciuni | 74 | 27.06.2011 19:59:40 |
Pentru o innoire a Sfantului Botez in Biserica noastra ortodoxa | kesarion_breb | Biserica Ortodoxa Romana | 0 | 22.07.2010 22:22:06 |
Pentru Vasilica colega și prietena noastră de pe forum | cristiboss56 | Umanitare | 1 | 23.06.2009 12:10:02 |
Semnati pentru libertatea de expresie | alexandra28again | Generalitati | 34 | 27.01.2009 21:43:27 |
|