![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Sunt intru-totul de acord. Primul responsabil de imaginea Bisericii sunt Eu, deci de ce sa caut numele fiarei in exterior, sa-l acuz pe Papa, cand eu sunt primul responsabil ?! S-au mai deschis inca vreo doua topice pe subiectul asta, la sectiunea Noul Testament, ajungandu-se la calcule si decriptari datatoare de migrene :) fara niciun rost.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Bineinteles ca numele ei este Fiara, asa cum si numele altora poate fi Fiara :) Poti face orice demonstratie, cu orice om si-l identifici ca fiind Fiara, doar putini au avut un comportament si un caracter desavarsit. Hellen a fost "matza blanda care i-a zgariat rau" pe catolici si protestanti.
![]() Last edited by ioanna; 08.02.2012 at 11:26:27. |
|
|||
|
|||
![]()
Normal că știu, am făcut identificarea cu mult înainte. În schimb tu, așa cum ai demonstrat-o și pe alte subiecte, nici când ți se aduc dovezile biblice nu te obosești să le studiezi, îți expui doar opiniile tale, care nici măcar ale tale proprii nu sunt...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamnă să nu facem aplicații și proiecții ce nu se potrivesc! Fiara din Apocalips nu este oricine. Mai degrabă antihristul are o aplicabilitate multiplă, deși bănuiala mea e că vă gândiți doar la diavol în acest rol... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
de ce "666" numarul fiarei si nu alt numar? | ana ana | Intrebari utilizatori | 74 | 23.03.2016 14:22:43 |
Numarul favorit | Mihailescu-Marin Daniel | Generalitati | 2 | 20.11.2010 08:19:30 |
Despre semnul fiarei | Lory10 | Biserici Protestante | 82 | 23.03.2010 20:43:42 |
Despre semnul fiarei | Lory10 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 77 | 18.03.2010 13:53:02 |
de unde vine numarul fiarei? | primus | Generalitati | 39 | 29.01.2009 00:36:26 |
|