Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.05.2012, 21:05:56
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de crestina obisnuita Vezi mesajul
Multumesc mult.Iertare si Doamne ajuta.eu intrebam de ora ca sa stiu daca ne vom ruga impreuna ca niste crestini cu iubire nu de altceva
.......................................
Am vazut ca s-a postat de doua ori
Reply With Quote
Vechi 17.05.2012, 17:50:40
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Pentru urmatoarele zile sunt randuiti:

18 mai- V- Anonim
19 mai- S- Zaharia_2009 + Myself00
20 mai- D- Zaharia_2009
21 mai- L- Yasmina

Dumnezeu sa primeasca rugaciunile tuturor!
Reply With Quote
Vechi 17.05.2012, 19:33:46
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

confirm pt Luni,21.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 17.05.2012, 19:37:32
myself00 myself00 is offline
Banned

Data înregistrării: 10.03.2012
Locație: Câmpulung muscel
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru myself00
Implicit

dac-am putea săvârși cu toții aceste acatiste și paraclise la 00:00, le-ar da un mare folos!
Reply With Quote
Vechi 17.05.2012, 19:41:14
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de myself00 Vezi mesajul
dac-am putea săvârși cu toții aceste acatiste și paraclise la 00:00, le-ar da un mare folos!
Atentie: ora 00:00 e inainte cu 24 ore fata de ora 24:00!

Repet raspunsul dat mai inainte:

Datorita faptului ca fiecare dintre noi avem un program diferit (unii lucreaza/scoala dimineata, altii dupamasa, altii de dimineata pana seara!) sau locuim pe meridiane diferite, nu cred ca putem cere/impune o anumita ora.
Important este sa incercam, cu rugaciunea noastra, sa fim de folos celor aflati in nevoie, cu dragoste, sinceritate si responsabilitate, caci ne asumam toate acestea, atunci cand promitem sa ajutam cu rugaciunea noastra, in fata lui Dumnezeu.
In ultima zi, insa, daca ne vom hotari sa ne rugam toti sau cat mai multi, impreuna cu cel randuit pentru ziua respectiva, am putea gasi o ora mai accesibila pentru toti.

Doamne ajuta!

Last edited by Adriana Cluj; 17.05.2012 at 20:00:06.
Reply With Quote
Vechi 17.05.2012, 22:19:53
crestina obisnuita crestina obisnuita is offline
Banned

Data înregistrării: 11.05.2012
Locație: Bucuresti- orasul despre care Parintele Arsenie Boca a spus ca va fi Noul Ierusalim
Implicit

Citat:
În prealabil postat de myself00 Vezi mesajul
dac-am putea săvâri cu toii aceste acatiste i paraclise la 00:00, le-ar da un mare folos!
Dupa cum intr-un mesaj anterior spuneai,rugaciunea daca e facuta cu iubire si credinta tare e primita oricand.Stiu ca rugaciunea de noapte aduce folos dar de unde aceasta cand chiar in pagina 9 ai zis ca nu ora e cea mai importanta?Fiind in lume e mai greu,mai ales daca trebuie sa te culci devreme ca sa te poti trezi,crede-ma ca stiu ce spun.Sa ma ierti daca gresesc cu ceva si nu uita:vezi ca vrajmasul nu doarme si privegheaza mereu dar nu are smerenie.Deci nevointele daca nu sunt din inima si din smerenie nu fac mare lucru dar capata valoare uriasa in aceste conditii.
Doamne ajuta si sa ne binecuvanteze Dumnezeu pe toti.
Reply With Quote
Vechi 18.05.2012, 21:27:35
Banned

Locație: Bucuresti- orasul despre care Parintele Arsenie Boca a spus ca va fi Noul Ierusalim
Implicit

Uite myself000,sper din suflet ca nu te-ai suparat pe mine.Eu ti-am zis fara rautate,ca de la crestin la crestin si mai ales pilduta de la sfarsit ti-am dat-o ca sa te folosesti tu,nu ca sa ma arat eu nu stiu cum.Doamne ajuta.
Reply With Quote
Vechi 18.05.2012, 21:56:07
myself00 myself00 is offline
Banned

Data înregistrării: 10.03.2012
Locație: Câmpulung muscel
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru myself00
Implicit

Citat:
Uite myself00,sper din suflet ca nu te-ai suparat pe mine.Eu ti-am zis fara rautate,ca de la crestin la crestin si mai ales pilduta de la sfarsit ti-am dat-o ca sa te folosesti tu,nu ca sa ma arat eu nu stiu cum.Doamne ajuta.
Hristos a înviat!!!

cu toții facem parte din tagme care se diferențiază(deosebesc), înțelegeți dvs
n-ar fi trebuit s-o luați ca pe ceva caracteristic!
Reply With Quote
Vechi 18.05.2012, 22:43:30
Banned

Implicit

stau si ma gandesc si ma uit in urma si imi dau seama ca am deviat,mai ales eu,mult de la subiect.Am inceput cu rugaciune si terminam impleticindu-ne in tot soiul de lucruri de amanunt,gen ora la care sa ne rugam etc. Inca odata imi cer iertare de la toti si propun sa nu ne distragem de la scopul nostru comun si cu pace sa ne rugam Domnului. Nici nu stiti ce ma bucur ca ne-am unit atatia ca sa ne rugam zilnic pentru Mihaela.Si ii multumesc in special Adrianei care si-a alocat mult timp al dansei ca sa faca si sa modifice lista si sa organizeze demersul nostru.Si sa ne si aminteasca si sa ne rugam pe deasupra,multa straduinta si iubire are...Sa aveti o noapte buna si sa va acopere Maicuta Preacurata!
Reply With Quote
Vechi 18.05.2012, 23:21:53
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
stau si ma gandesc si ma uit in urma si imi dau seama ca am deviat,mai ales eu,mult de la subiect.Am inceput cu rugaciune si terminam impleticindu-ne in tot soiul de lucruri de amanunt,gen ora la care sa ne rugam etc.!
Nu-i nici o problema, se rezolva toate...
Multumiri tuturor!

Doamne ajuta!

Last edited by Adriana Cluj; 18.05.2012 at 23:34:55.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciune pentru elevi si pentru profesori spre_rasarit Sectiune dedicata profesorilor de religie 5 07.07.2012 02:50:19
Rugaciune pentru Mihaela t_a_pirvu Umanitare 8 28.11.2011 17:38:52
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. dorinastoica14 Rugaciuni 186 29.09.2010 22:45:09
Imparateasa Teodora cristiboss56 Diverse Sarbatori 1 11.02.2009 23:34:03
TEODORA DE LA SIHLA floaredecolt Stiri, actualitati, anunturi 5 14.03.2008 18:56:25