![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am vazut ca s-a postat de doua ori |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru urmatoarele zile sunt randuiti:
18 mai- V- Anonim 19 mai- S- Zaharia_2009 + Myself00 20 mai- D- Zaharia_2009 21 mai- L- Yasmina Dumnezeu sa primeasca rugaciunile tuturor! |
|
||||
|
||||
![]()
confirm pt Luni,21.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
dac-am putea săvârși cu toții aceste acatiste și paraclise la 00:00, le-ar da un mare folos!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Repet raspunsul dat mai inainte: Datorita faptului ca fiecare dintre noi avem un program diferit (unii lucreaza/scoala dimineata, altii dupamasa, altii de dimineata pana seara!) sau locuim pe meridiane diferite, nu cred ca putem cere/impune o anumita ora. Important este sa incercam, cu rugaciunea noastra, sa fim de folos celor aflati in nevoie, cu dragoste, sinceritate si responsabilitate, caci ne asumam toate acestea, atunci cand promitem sa ajutam cu rugaciunea noastra, in fata lui Dumnezeu. In ultima zi, insa, daca ne vom hotari sa ne rugam toti sau cat mai multi, impreuna cu cel randuit pentru ziua respectiva, am putea gasi o ora mai accesibila pentru toti. Doamne ajuta! Last edited by Adriana Cluj; 17.05.2012 at 20:00:06. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajuta si sa ne binecuvanteze Dumnezeu pe toti. |
|
|||
|
|||
![]()
Uite myself000,sper din suflet ca nu te-ai suparat pe mine.Eu ti-am zis fara rautate,ca de la crestin la crestin si mai ales pilduta de la sfarsit ti-am dat-o ca sa te folosesti tu,nu ca sa ma arat eu nu stiu cum.Doamne ajuta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cu toții facem parte din tagme care se diferențiază(deosebesc), înțelegeți dvs n-ar fi trebuit s-o luați ca pe ceva caracteristic! |
|
|||
|
|||
![]()
stau si ma gandesc si ma uit in urma si imi dau seama ca am deviat,mai ales eu,mult de la subiect.Am inceput cu rugaciune si terminam impleticindu-ne in tot soiul de lucruri de amanunt,gen ora la care sa ne rugam etc. Inca odata imi cer iertare de la toti si propun sa nu ne distragem de la scopul nostru comun si cu pace sa ne rugam Domnului. Nici nu stiti ce ma bucur ca ne-am unit atatia ca sa ne rugam zilnic pentru Mihaela.Si ii multumesc in special Adrianei care si-a alocat mult timp al dansei ca sa faca si sa modifice lista si sa organizeze demersul nostru.Si sa ne si aminteasca si sa ne rugam pe deasupra,multa straduinta si iubire are...Sa aveti o noapte buna si sa va acopere Maicuta Preacurata!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Multumiri tuturor! Doamne ajuta! Last edited by Adriana Cluj; 18.05.2012 at 23:34:55. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciune pentru elevi si pentru profesori | spre_rasarit | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 5 | 07.07.2012 02:50:19 |
Rugaciune pentru Mihaela | t_a_pirvu | Umanitare | 8 | 28.11.2011 17:38:52 |
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. | dorinastoica14 | Rugaciuni | 186 | 29.09.2010 22:45:09 |
Imparateasa Teodora | cristiboss56 | Diverse Sarbatori | 1 | 11.02.2009 23:34:03 |
TEODORA DE LA SIHLA | floaredecolt | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 14.03.2008 18:56:25 |
|