![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred că satana e foarte fericit pentru că a fost deschis acest topic și atâția așa ziși creștini își revarsă mânia și frustrarea pe aici. Ar trebui închise topicurile de genul acesta. Nu folosesc la nimic nimănui. Mai degrabă seamănă confuzie între ortodocși.
Știm că Ortodoxismul este adevărul, ce ne mai trebuie altceva? Ne-am născut în religia aceasta prin voia lui Dumnezeu. Cei care s-au născut în alte religii nu au avut același noroc ca noi, dar nu este vina lor. Totuși, sunt destul de sigur că Dumnezeu îi va milui pe aceștia din urmă, din moment ce nu au știut adevărul. Nu știu însă ce să zic de cei care odată ce au primit Botezul l-au renegat, căzând în erezii (aici fac referire mai ales la cei care fug la adventiști, penticostali sau mai știu eu ce alte nebunii de genul MISA). |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru că așa i-a spus părintele. E singura autoritate pe care se bazează. Scriptura nu spune o vorbuliță despre ortodoxie...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca te uiti la pagina de garda a Scripturii scrie: Aparuta cu Binecuvantarea Bisericii Ortodoxe...!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ata a fost o glumă, sau ce? Scriitorii inspirați ai Bibliei nu au scris așa ceva pe copertă.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atentie ,voi care huliti cu buna stiinta ,sa nu va indraciti La sectanti nu sunt rugaciuni pentru dezlegare ,sau chiar daca sunt ,ele se citesc de catre niste persoane oarecare ,fara nici un har Dumneata ,desi ai raspuns unui forumist ca vrei sa discuti aici ,nimic altceva ,ai venit sa semeni neghina si sminteala |
|
|||
|
|||
![]()
Era vorba de autoritatea care certifică ortodoxia. Aceasta clar nu e Sfânta Scriptură, ci doar clerul (care a pus ștampila pe copertă).
A fost o remarcă logică și cât se poate de adevărată, nu hulă ori îndrăceală; de ce folosiți cuvinte mari și imposibil de retras înapoi? Neghina și sminteala o seamănă vrăjmașul sufletelor și aceasta este ne-adevărul. Adevărul fiind Cuvântul lui Dumnezeu, ne-adevărul este tot ce se opune Acestuia. Am scris cu majusculă pentru că e vorba atât de Biblie cât și de Hristos. Acum sper că e clar. |
|
|||
|
|||
![]()
Noi nu spunem cler ci preotii bisericii .
Iar ce e scris pe cartile duhovnicesti de catre un ierarh al bisericii se numeste binecuvantare Ce e tiparit fara binecuvantare lasa un semn de intrebare. Pana la urma de ce vedeti asa grav faptul ca v-am avertizat? Sa stiti ca cei posedati ,prin suferintele lor se mantuiesc ,chiar daca au ajuns asa ,in mare parte , din vina lor |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Insa daca este adevarat...! Eu iti doresc intelepciunea sa studiezi nu doar argumentele si faptele doar a unei parti ci a ambelor. Asa poti sa ai certitudinea ca ai ales bine!!! Nu te gandesti ca este vorba de tine si de viata ta? De ce ai ironiza pe cineva care iti vrea binele? Nu crezi ca este un paradox? Last edited by Crestin_Simona; 09.01.2013 at 14:24:47. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se intampla destul de des cand stam la rand la spovedit si trebuie sa asteptam 4-5 ore apare cate o persoana care intra in fata sau starneste dezbinare. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ereziile yoghiste ale Maicii Siluana | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 54 | 05.03.2014 21:17:15 |
Francmasoneria CONDAMNATĂ de Biserica Romano-Catolică | Decebal | Biserica Romano-Catolica | 1 | 18.08.2012 14:36:50 |
Casatoria intre o ortodoxa si un romano-catolic | oana_dinisoni | Biserica Romano-Catolica | 34 | 21.04.2011 00:18:17 |
Imperiul Romano-Bulgar | sovidiu | Generalitati | 3 | 13.12.2006 15:14:03 |
|