Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.04.2014, 12:24:47
oaie_cugetatoare oaie_cugetatoare is offline
Banned

Data înregistrării: 31.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Annyta Vezi mesajul
Referitor la candidați, care ar fi bun?
Nu conteaza, oricum prim-ministru va fi Traian Basescu, iar presedinte
va fi...(pai nu mai conteaza cine.Orice marioneta )
Vechi 09.04.2014, 12:57:57
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de oaie_cugetatoare Vezi mesajul
Ideea e ca in viitorul apropiat, buletinul cu cip, cardul bancar(care si ala are
cip) ,cardul de sanatate, carnetul de conducere, cardurile de calatorii,etc
se vor uni toate intr-un singur card AllInOne.Asa ca e doar o chestiune de timp si nu o optiune.

Ce faci daca sa zicem ca al tau copil devine bolnav si trebuie operat, insa spitalul refuza sa-i faca operatia pt
ca nu este asigurat medical si asta din cauza faptului ca pentru a fi asigurat medical iti trebuie card de sanatate
(care are si ala cip) ?(acte digitale)
Daca vrei sa-l operezi sa-i salvezi viata , iti trebuie acte digitale.
Daca nu vrei sa-i faci acte digitale, atunci nu poate fi operat si poate muri.
Ce faci in aceasta situatie ?
Eu ma tratez naturist, iar, cand am nevoie de medicamente, mi le cumpar. Contra cost, pot sa-mi tratez/operez orice membru al familiei.Dumnezeu ma ajuta sa ma descurc daca nu fac pact cu diavolul ca s-o duc mai bine.
Vechi 09.04.2014, 12:59:55
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Contra cost, pot sa-mi tratez/operez orice membru al familiei.Dumnezeu ma ajuta sa ma descurc daca nu fac pact cu diavolul ca s-o duc mai bine.
Stai putin ca nu despre asta e vorba.Eu vorbeam de situatia in care si cu
bani si cu bani mai putini, n-ai actul digital, pa.
Vechi 09.04.2014, 13:08:41
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
sa le luam pe rand:
1. Biblia nu spune de o pre-pecete si de o pre-lepadare. Daca tu afirmi asa ceva, imi pui si un verset biblic?
2. Daca cipul intruneste toate conditiile sa fie pecetea 666 atunci cand este implantat, iar acum antihristul ar avea doar 15 ani (deci NU este conducatorul lumii), cand acesta ca avea 33 de an si va conduce lumeai, va exista o a doua pecete? Atunci care va mai fi numarul demonic: 222, 555 sau 888?
Chestia asta ca unii contemporani vor apuca acele vremuri, e o pura speculatie. Am mai citit despre astfel de "profetii" si in cartea "Staretii despre vremurile din urma", cum un astfel de sfant a spus aceste lucruri si contemporanilor sai (asta se intampla in anii de dupa revolutia bolsevica deci prin 1921) si uite ca nu a fost asa. Daca insusi Hristos a spus csa NIMENI nu stie ceasul cand se vor intampla aceste lucruri, cum pot unii stareti sa speculeze ca unii contemporani il vor vedea pe antihrist?
1 Biblia ne atrage atentia asupra unei lucrari viclene, iar unii sfinti ne-au spus cum sa procedam pentru ca , la timpul potrivit, sa putem refuza si pecetea. Alegerea iti apartine. Iata cateva citate la care e bine sa meditam:

http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=4&cap=13

6.Și am văzut apoi alt înger, care zbura prin mijlocul cerului, având să binevestească Evanghelia veșnică celor ce locuiesc pe pământ și la tot neamul și seminția și limba și poporul,
7. Zicând cu glas puternic: Temeți-vă de Dumnezeu și dați Lui slavă, că a venit ceasul judecății Lui, și vă închinați Celui ce a făcut cerul și pământul și marea și izvoarele apelor.
8. Și un al doilea înger a venit, zicând: A căzut, a căzut Babilonul, cetatea cea mare, care a adăpat toate neamurile din vinul furiei desfrânării sale.
9. Și al treilea înger a venit după ei, strigând cu glas puternic: Cine se închină fiarei și chipului ei și primește semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui,
10. Va bea și el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, și se va chinui în foc și în pucioasă, înaintea sfinților îngeri și înaintea Mielului.
11. Și fumul chinului lor se siue în vecii vecilor. Și nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei și chipului ei și oricine primește semnul numelui ei.
12. Aici este răbdarea sfinților, care păzesc poruncile lui Dumnezeu și credința lui Iisus." (Apocalipsa14)

. ,,1.Am văzut, apoi, în cer, alt semn, mare și minunat: șapte îngeri având șapte pedepse - cele de pe urmă - căci cu ele s-a sfârșit mânia lui Dumnezeu.
2. Și am văzut ca o mare de cristal, amestecată cu foc, și pe biruitorii fiarei și ai chipului ei și ai numărului numelui ei, stând în picioare pe marea de cristal și având alăutele lui Dumnezeu.
3. Și ei cântau cântarea lui Moise, robul lui Dumnezeu, și cântarea Mielului, zicând: Mari și minunate sunt lucrurile Tale, Doamne Dumnezeule, Atotțiitorule! Drepte și adevărate sunt căile Tale, Împărate al neamurilor!
4. Cine nu se va teme de Tine, Doamne, și nu va slăvi numele Tău? Că tu singur ești sfânt și toate neamurile vor veni și se vor închina înaintea Ta, pentru că judecățile Tale s-au făcut cunoscute."( Apocalipsa 15)

1.,,Și am auzit glas mare, din templu, zicând celor șapte îngeri: Duceți-vă și vărsați pe pământ cele șapte cupe ale mâniei lui Dumnezeu.
2. Și s-a dus cel dintâi și a vărsat cupa lui pe pământ. Și o bubă rea și ucigătoare s-a ivit pe oamenii care aveau semnul fiarei și care se închinau chipului fiarei. (cancerul, dupa parerea mea)
3. Și al doilea înger a vărsat cupa lui în mare, și marea s-a prefăcut în sânge ca de mort, și orice suflare de viață a murit, din cele ce sunt în mare.
4. Iar cel de al treilea a vărsat cupa lui în râuri și în izvoarele apelor și s-au prefăcut în sânge.'' ( Apocalipsa 16)

11.,,Cine e nedrept, să nedreptățească înainte. Cine e spurcat, să se spurce încă. Cine este drept, să facă dreptate mai departe. C.ine este sfânt, să se sfințească încă.
12. Iată, vin curând și plata Mea este cu Mine, ca să dau fiecăruia, după cum este fapta lui.
13. Eu sunt Alfa și Omega, cel dintâi și cel de pe urmă, începutul și sfârșitul.
14. Fericiți cei ce spală veșmintele lor ca să aibă stăpânire peste pomul vieții și prin porți să intre în cetate!
15. Afară câinii și vrăjitorii și desfrânații și ucigașii și închinătorii de idoli și toți cei ce lucrează și iubesc minciuna!
16. Eu, Iisus, am trimis pe îngerul Meu ca să mărturisească vouă acestea, cu privire la Biserici. Eu sunt rădăcina și odrasla lui David, steaua care strălucește dimineața.
17. Și Duhul și mireasa zic: Vino. Și cel ce aude să zică: Vino. Și cel însetat să vină, cel ce dorește să ia în dar apa vieții.
18. Și eu mărturisesc oricui ascultă cuvintele proorociei acestei cărți: De va mai adăuga cineva ceva la ele, Dumnezeu va trimite asupra lui pedepsele ce sunt scrise în cartea aceasta;
19. Iar de va scoate cineva din cuvintele cărții acestei proorocii, Dumnezeu va scoate partea lui din pomul vieții și din cetatea sfântă și de la cele scrise în cartea aceasta." (Apocalipsa 22)

Last edited by antoniap; 09.04.2014 at 13:46:43.
Vechi 09.04.2014, 13:17:16
Banned

Implicit

Citat:
Cine se închină fiarei și chipului ei și primește semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui,.
Pai si cum face legatura cu un plastic care contine niste circuite ?
Vechi 09.04.2014, 13:25:17
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Implicit

Parintele Ilie Cleopa despre 666 si antihrist

http://vladherman.blogspot.ro/2012/1...l#.U0UeQvl_tBk

Ce ne puteți spune despre pecetea lui Antihrist, 666, despre care se vorbește în Apocalipsă?

"Frate, tu crezi că se ia așa după slovă, 666? Acești trei de șase simbolizează trei patimi cumplite care vor stăpâni lumea în vremea din urmă, și anume: poftă fără de minte, adică desfrâu și beție cum n-a mai fost niciodată pe pământ; închipuire pripită sau imaginație pripită, care duce la secte, dezbinări de tot felul, boli sufletești, vrăjitorie, deznădejde și sinucidere; și al treilea șase înseamnă mânie fără judecată, adică ură între oameni, războaie, răzbunare, crime de tot felul, ceartă și tulburare între creștini, între părinți și copii, așa cum scrie la Sfânta Evanghelie.

Toate aceste patimi, care sunt simbolizate prin cifrele 666, stăpânesc astăzi tot pământul, până când va veni sfârșitul lumii și judecata de apoi. Atunci fiecare va lua după faptele sale."
Ne vorbește părintele Cleopa, vol. 3

Arhim. Arsenie Papacioc Despre Sfarsitul lumii (666).
https://www.youtube.com/watch?v=VSaqEPsKy98
Vechi 09.04.2014, 13:46:49
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
"Frate, tu crezi că se ia așa după slovă, 666? Acești trei de șase simbolizează trei patimi cumplite care vor stăpâni lumea în vremea din urmă, și anume: poftă fără de minte, adică desfrâu și beție cum n-a mai fost niciodată pe pământ; închipuire pripită sau imaginație pripită, care duce la secte, dezbinări de tot felul, boli sufletești, vrăjitorie, deznădejde și sinucidere; și al treilea șase înseamnă mânie fără judecată, adică ură între oameni, războaie, răzbunare, crime de tot felul, ceartă și tulburare între creștini, între părinți și copii, așa cum scrie la Sfânta Evanghelie.

Toate aceste patimi, care sunt simbolizate prin cifrele 666, stăpânesc astăzi tot pământul, până când va veni sfârșitul lumii și judecata de apoi. Atunci fiecare va lua după faptele sale."
Ne vorbește părintele Cleopa, vol. 3
Aha. Deci avem asa:
primul 6 = poftă fără de minte
al doilea 6=închipuire pripită sau imaginație pripită
al treilea 6=mânie fără judecată

Pai sa vedem:
pot sa am pofta fara de minte daca nu am card ?
DA
pot sa am închipuire pripită sau imaginație pripită daca nu am card?
DA
pot sa am mânie fără judecată daca nu am card ?
DA
Deci pot sa am 6,6,6 fara sa am card.

Dar ia sa despicam noi firul mai mult:
De cand exista pofta fara de minte?
De la inceputul lumii( vezi religiile sumero-babiloniene, religiile pagane din Egiptul Antic, religiile pagane mayase, etc)

De cand exista închipuire pripită sau imaginație pripită?
De la inceputul lumii (civilizatiile sumero-babiloniene, egiptene, etc).

De cand exista mânie fără judecată ?
De cand Cain l-a omorat pe Abel.

Hopa.Ce se contureaza aici ? Pai rezulta ca 6,6,6 acest triplet exista de cand omul
este pe pamant si a inceput sa-l populeze si sa se organizeze dupa capul sau
Ori tehnologia moderna a cardului a aparut cam de prin 1997.
Las pe ceilalti sa traga concluzia.

Last edited by oaie_cugetatoare; 09.04.2014 at 13:52:00.
Vechi 09.04.2014, 13:52:12
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Stai putin ca nu despre asta e vorba.Eu vorbeam de situatia in care si cu
bani si cu bani mai putini, n-ai actul digital, pa.
Aici e o problema. Dumnezeu ne incearca, dar nu ne lasa in ispite peste puterile noastre. Ori cred in Dumnezeu si atunci cred ca tot ce mi se intampla este oranduit de El cu un rost, ori cred doar in oameni si atunci ma conformez duhului lumesc pentru a o duce mai bine in lume. Exista atatea vindecari neobisnuite in care ajutorul lui Dumnezeu a fost vizibil. Cand Dumnezeu vrea sa salveze pe cineva, gaseste o modalitate.
Vechi 09.04.2014, 13:55:54
Banned

Implicit

Citat:
Aici e o problema. Dumnezeu ne incearca, dar nu ne lasa in ispite peste puterile noastre. Ori cred in Dumnezeu si atunci cred ca tot ce mi se intampla este oranduit de El cu un rost, ori cred doar in oameni si atunci ma conformez duhului lumesc pentru a o duce mai bine in lume. Exista atatea vindecari neobisnuite in care ajutorul lui Dumnezeu a fost vizibil. Cand Dumnezeu vrea sa salveze pe cineva, gaseste o modalitate.
Sa inteleg de aici daca ai avea un copil pe care al trebui sa-l operezi si daca
n-ar avea acte digitale, ai refuza sa-l salvezi ?
Vechi 09.04.2014, 14:01:07
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
Aha. Deci avem asa:
primul 6 = poftă fără de minte
al doilea 6=închipuire pripită sau imaginație pripită
al treilea 6=mânie fără judecată

Pai sa vedem:
pot sa am pofta fara de minte daca nu am card ?
DA
pot sa am închipuire pripită sau imaginație pripită daca nu am card?
DA
pot sa am mânie fără judecată daca nu am card ?
DA
Deci pot sa am 6,6,6 fara sa am card.

Dar ia sa despicam noi firul mai mult:
De cand exista pofta fara de minte?
De la inceputul lumii( vezi religiile sumero-babiloniene, religiile pagane din Egiptul Antic, religiile pagane mayase, etc)

De cand exista închipuire pripită sau imaginație pripită?
De la inceputul lumii (civilizatiile sumero-babiloniene, egiptene, etc).

De cand exista mânie fără judecată ?
De cand Cain l-a omorat pe Abel.

Hopa.Ce se contureaza aici ? Pai rezulta ca 6,6,6 acest triplet exista de cand omul
este pe pamant si a inceput sa-l populeze si sa se organizeze dupa capul sau
Ori tehnologia moderna a cardului a aparut cam de prin 1997.
Las pe ceilalti sa traga concluzia.
Superb, oaie_cugetatoare! Perfect rationament!
Subiect închis