![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Boldscriu.
P.S. Belea mare! De vineri am și eu cardul minune. Nu l-am cerut, nu l-am vrut, da'l-am primit. Prin poștă.
|
||||
|
||||
![]()
Te-ai ars!
|
|
|||
|
|||
![]()
Acu', ca nu mai sunt de ceva vreme buna somer, il voi fi primit si io, fiind asigurisit, vorba lui Caragiale.
We are doomed. All of us. Antonia l-a privit arzind... Eh, Antonia, in locul tau postam faza pe youtube, si trimiteam clipul lui Victor, Traian, Barack si Angela. Adica sa vaza inamicul puterea rezistentei ortodoxe, orthos ca bradu'. Brad cu Kalotermes inauntru, intr-o veselie. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Dragos, zi ca s-a pierdut pe drum. Avind in vedere ca suntem in Romania, o sa fie credibil. Ii faci si Antoniei o bucurie colegiala.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te ajutam sa-ti faci credit la o banca.Nu vrei sa-ti faci credit ? No problem Vrei sa mai fii medic ? |
|
|||
|
|||
![]()
Cu siguranță o să-și facă cineva credit pentru un dispozitiv care costă maxim 120 de lei, minim 65-70. Încearcă si tu să confirmi cumva adjectivul ăla pe care l-ai pus lângă oaie.
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 12.10.2014 at 18:38:31. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu pot să mint că s-a pierdut pe drum, am semnat pentru primirea ei.
Hait, chiar că m-am ars. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
forma sau alta sa-l cumpere.Fie dai bani din buzunar, fie faci credit. Pentru o banca nu conteaza suma, conteaza cu ce garantezi.Iar in spatele acestei afaceri cu carduri de santatea stau bancile. Asadar ia-ti tu adjectivul ala si incerca sa ti-l confirmi propriei tale persoane. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Medicii nu vor să plătească fiindcă li s-a promis că vor primi aceste dispozitive gratis și s-au trezit apoi că trebuie să le suporte din bugetul de cheltuieli prevăzut în contractul cu CAS. Așa că, dragă mioară cu veleități filo-sofice, încearcă să te documentezi înainte să-ți etalezi cugetările pe un forum public.
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 12.10.2014 at 19:31:07. |
|