![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Astia-s culmea. Unul a votat contra aderarii la NATO, altul a vazut omuleti verzi si ne povesteste cum Ianukovici a castigat alegerile necinstit si aia din Vest s-au revoltat si asa mai departe. Dar o idee e clara, Putin vrea sa reconstruiasca fostul URSS. Si apoi sa se extinda probabil pana la Marea Mediterana, cum am citit eu pe eundeva. De aia Rusia e astazi inconjurata de baze NATO, pentru ca vrea sa se extinda.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Au citit probabil testamentul lui Petru cel Mare si au zis ca nu este cazul sa riste :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tare, Iuliu. Te admir că poți spune cu un umor fin ce încerc eu să spun făcînd spume la gură. Am o fire prea zbuciumată, așa că o mai strunesc nemaipostînd pe topicul ăsta și ăl cu moralitatea, o vreme. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai Theo, poti sa crezi ca unul care spune ca a votat contra aderarii Romaniei la NATO poate avea un punct de vedere pertinent in legatura cu situatia din Ucraina ?
![]() Si Pelerinule, aia cu testamentul lui Petru cel Mare e ca scena cu Lampa si Roscovanul in care Roscovanul le arata unora biciclete zburand pe sus si Lampa ii facea la buzunare. Nu de testamentul lui Petru ma tem eu, ci de astia care ne arata rusii venind pe sus si ne fac la buzunare in timp ce cascam gura. |
|
||||
|
||||
![]()
Cred că am o problemă dacă numai eu am văzut omuleții verzi fără epoleți.
Ăia din vest(-ul Ucrainei) s-au revoltat. Ce au făcut ăia din Vest pe ascuns îmi scapă. După cum îmi scapă și mare parte din ce au făcut ăia din Est, tot pe ascuns. Dar ce s-a făcut pe față este clar că este interpretabil și prea adesea se găsesc și interpreți în presă care să ne spună cam ce să credem. Informația este prea importantă, căci înseamnă putere, ca să fie lăsată la îndemâna tuturor. Dacă Rusia este înconjurată de baze NATO este, după mine, din cauză că nu s-a purtat prea frumos cu vecinii ei mai micuți și a cam băgat frica în ei. Nu NATO s-a rugat de noi să ne primească, ci invers. Nu puteam avea securitate fără ei. Este adevărat, de asemenea, și că securitatea asta nu este gratis, ci o cumpărăm. Mi se pare corect. Bineînțeles, dacă și prețul este corect. Nu-l pot evalua deocamdată. |
|
|||
|
|||
![]()
Iuliu imi este imposibil sa-i suspectez pe rusi de bune-intentii :) Cat despre ,,ne fac la buzunare in timp ce cascam gura" nu-i problema: neam mioritic, dam tot cu inima larga si ne punem capu pe butuc.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Exact, man, pro-occidentalii ca Scotty si Mihnea, ca oameni de nota 10, crestini tari in Scriptura, respectiv in devotiuni, dar cind e vorba de a fi loiali, sunt loiali cui le da papica. Daca si eu, ca si Shlomo, as putea vorbi cu necuvantatoarele, isopodele mele mi-ar zice sec ca ele ii sunt recunoascatoare lui Dumnezeu ca m-am nimerit ca le-am salvat de sub un bolovan de pe un viitor santier si bagat in terariu, nu mie in sine. Think about that! Off-topic: Scotianule, exista undeva un dictionar gaelic-roman-gaelic? Ma intereseaza gaelica veche, din motive legate de "Passport to Magonia" de Jacques Vallee. |
|
|||
|
|||
![]()
Aia din vest nu s-au revoltat cand Ianukovici a castigat alegerile, ci atunci cand acesta a rejectat planul de asociere al Ucrainei la UE.
Pe timpuri, cand eram eu copil, URSS-ul si nu numai ei, organiza revolte spontane cand un regim dintr-o tara incerca sa-si proclame independenta. Dupa care revoltatii preluau puterea si invitau fortele armate ale URSS-ului sa asigure ordinea. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doar simplul fapt ca locuiesti in stravechea patrie vizitata de elfi si zane nu trebuie sa te faca un demonizator al rusilor. Ai idee cine din rasarit a sprijinit protestantii in razboiul de 30 de ani, mai ales pe "ai tai"? Te las sa afli singur. |
|
|||
|
|||
![]()
Exista probabil dar pt ca nu-mi castig papica de pe urma ta nu-ti dau nimic :) Eu nu sunt subiectiv, sunt consecvent si inflexibil cu privire la baietii respectivi :)
|
|