Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.03.2016, 20:32:18
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

http://edition.cnn.com/2015/12/17/wo...rld/index.html

Obama, Cameron, Hollande, Merkel, Iohannis !!! Ce mai așteptați ?

P.S. Week-endul trecut am fost, cu soția, părinții și fiul meu, la Barcelona. Și la aeroport, și cu metroul. Și acum soția îmi spune, și are dreptate, că nu mai vrea să mergem în concediu în niciun mare oraș, fie din vest, fie din est (ne gândeam la Roma sau Constantinopol).

Am ajuns să fim asediați pe propriul nostru continent ?! Și noi ce facem ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Vechi 22.03.2016, 20:33:47
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Ne închinăm multicultural.
Și politic corect.
Reply With Quote
Vechi 22.03.2016, 20:58:07
Intrarea Vagonului
Guest

Implicit Naduf de cetatean simplu si speriat...si ipoteze de lucru

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
http://edition.cnn.com/2015/12/17/wo...rld/index.html

Obama, Cameron, Hollande, Merkel, Iohannis !!! Ce mai așteptați ?

P.S. Week-endul trecut am fost, cu soția, părinții și fiul meu, la Barcelona. Și la aeroport, și cu metroul. Și acum soția îmi spune, și are dreptate, că nu mai vrea să mergem în concediu în niciun mare oraș, fie din vest, fie din est (ne gândeam la Roma sau Constantinopol).

Am ajuns să fim asediați pe propriul nostru continent ?! Și noi ce facem ?
Ce facem? votam niste cacati cu ochi, mii de scuze, pe linga care marii politiceni eunuci din istoria Coreei, chinei, Bizantului sau Persiei au fost barabti adevarati. Toti cei ce conduc lumea sint niste labagii, in raport cu amenintarea care ne pindeste din umbra mortii.

Last edited by Intrarea Vagonului; 23.03.2016 at 06:30:51.
Reply With Quote
Vechi 22.03.2016, 21:06:19
Intrarea Vagonului
Guest

Implicit

Mai veche, dar la obiect:
http://reactii.ro/de-ce-exista-isis/
Reply With Quote
Vechi 22.03.2016, 21:49:27
Intrarea Vagonului
Guest

Implicit

Ce ar trebui facut? Ca nebunia faantica sa inceteze? Primo: sa se inceteze deopotriva exportul de "democratie consumerista" spre lumea afroaasiatica, si sa se inceteze de catre afroasiatici terorismul directionat spre euroamerica. Asta e schema, simpla ca enunt. Cum? Ei, pai, cica euro(amero)securistii sint platiti gras si paziti ca relicvele crestine in evul mediu, tocmai sa gindeasca si aplice solutii.
Nimeni, nici un frate/o sora ai nostri, ai oamenilor, nu trebuie sa moara. Nici un imputit de extraterestru/"zeu", care se crede vesnic, sau nici o afurisita de teologie de aglutinare a maselor in tot felul de temple si respectiv a liderilor in tot felul de loji nu merita sa ceara/determine moartea unor oameni. Si, la polul opus, nici un blestemat de pragmatism politic si murdara eficienta economico-financiara (a se citi "exploatarea corporatist-imperialista a resurselor unor tari fara aparare, conduse de pioni ai corporatiilor si corupti") si alte "money make world go round" mizerabile nu trebuie sa fie hranite cu singe, doar fiindca ca asa vor calculele inumane ale unora, fie acei unii aflatori in posturi inalte la Washington, Bruxelles, Tel Aviv sau Moscova, sau Pekin. Si fanatismul ateu si cel religios sint direct de la javrele din Adinc. Deocamdata cel islamist e pe lista. A fi simplu: toti islamistii si simpatizantii lor care nu vor putea trece niste verificari profunde, sa fie expluzati din europa. nu moare nimeni, nu instiga la omor grav si deosebit de grav, ci pur si simplu apele trebuie despartite: nu le place de noi? Sa se care naibii. Deportare. Nu genocid.
Reply With Quote
Vechi 22.03.2016, 21:58:09
Intrarea Vagonului
Guest

Implicit

Mihai, ai mare dreptate, si reactia doamnei tale e de bun-simt. Ce te faci cu viermii de politicieni, insa, ca ei, din prostia noastra, au "piinea si cutitul"?
Reply With Quote
Vechi 22.03.2016, 22:59:00
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Io nu sunt sigur ca este ce pare.
Vechi 22.03.2016, 23:19:11
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit "Suntem depășiți - Europa este mai vulnerabilă ca niciodată. . ."

AFP: Europa este mai vulnerabilă ca niciodată, arată atacurile de la Bruxelles
Atacurile de la Bruxelles arată că rețele jihadiste din Belgia, dar și în restul Europei, rămân capabile să organizeze operațiuni de amploare sângeroase, indiferent de presiunea pe care poliția o exercită asupra lor, apreciază experți și oficiali, relatează AFP online.

Anul "2015 a fost dificil, dar mă tem ca 2016 să nu fie teribil", declară pentru AFP un reprezentanr francez în lupta împotriva terorismului, care cere să rămână anonim. Pe ecranul televizorului, în biroul său, defilează imagini cu o gură de metrou din care iese fum, de pe aeroportul devastat de la Bruxelles, cu sediile Uniunii Europene (UE) și NATO.

"Atacurile de la Bruxelles sunt în mod clar o răzbunare după valul de arestări. Este o escaladare. Ele dovedesc că ei au oameni pregătiți în orice moment pentru operațiuni de tip kamikaze, cu armament, explozivi", spune el. "Mesajul lor este «suntem în continuare aici, nu ne puteți aresta»", subliniază oficialul.

"În Franța, dar și în Europa, există motive de îngrijorare", adaugă el. "Vom fi loviți de un val de terorism foarte puternic, pe care-l vom putea opri doar parțial. Vom prinde unele echipe - nu au avut loc niciodată atât de multe arestări -, dar nu-i vom putea prinde pe toți. Este imposibil. Suntem depășiți", continuă acesta.
Vechi 22.03.2016, 23:22:34
Intrarea Vagonului
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Io nu sunt sigur ca este ce pare.
Exact! Blestematia de strategie izvorita din minti bolnave de securisti, numita eufemistic "false flag", e la moda zilele astea.
Reply With Quote
Vechi 22.03.2016, 23:36:07
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Ne închinăm multicultural.
Și politic corect.
Nu domnu'.

Ci dam cu subsemnatu' la crearea unui Stat Securist, care sa ne apere si sa ne protejeze, sa ne citeasca email urile si sms -urile, sa ne asculte telefoanele si convorbirile de acasa, sa ne indosarieze si clasifice pe clase de risc terorism fizic/ideologic (desigur, impotriva ideologiei oficiale) totul spre binele nostru. Fizic desigur, ca din restul, la oficial n-a mai ramas mare lucru.

Ministrul Justit›iei: €žDiscut›ia despre drepturile românilor, un lux!

http://www.telegrafonline.ro/ministr...manilor-un-lux

Ministrul Justit›iei, Raluca Prună, a încercat luni să apere controversata Ordonant›ă de Urgent›ă a Guvernului prin care SRI capătă atribut›ii de organ de cercetare penală la fel ca Securitatea comunistă, afirmând că amenint›ările teroriste cu care se confruntă t›ara noastră nu ne permit să ne comportăm "amatoristic".

Tanti sigur e in tema si pusa de cine trebuie unde trebuie, dar a dat dovada de nefericit exces de zel anticipand nitel.

Deci sa o credem pe cuvant, daca nu vrem sa avem si noi exemplificari pe la Gara de Nord, Otopeni, etc.
Ca de o bucurie in Casa Poporului sau Ministerul (in)Justitiei sigur nu o sa avem parte.

Last edited by AlinB; 23.03.2016 at 00:13:59.
Reply With Quote
Răspunde